4 The Justice Conference op zaterdag 30 oktober 2021 in Online - truetickets.nl
Coronamaatregelen:
Voor evenementen tussen 25 september en medio november kan om een coronatoegangsbewijs gevraagd worden.
Of dit van toepassing is, vindt u op de reserveringspagina van het desbetreffende evenement.

The Justice Conference 2021

Online, Livestream, zaterdag 30 oktober 2021, 20:00 - 23:00 uur

Info
Tickets
Contact

Het kan: een wereld zonder onrecht! Als mensen met hoop en geloof samenkomen en elkaar inspireren en aanmoedigen. Het online event The Justice Conference laat je zien hoe jij kunt bijdragen aan een rechtvaardigere wereld. In het klein en in het groot. Samen vormen we een grote beweging van rechtbrengers.Tijdens The Justice Conference vertellen sprekers en artiesten uit binnen- en buitenland over hun eigen zoektocht naar gerechtigheid. Allemaal zijn ze gaan werken aan herstel: herstel in de relatie met zichzelf, met anderen, met de natuur en met God. En het mooie is dat iedereen daar op elk moment mee kan beginnen! Op die manier pakken we onrecht aan bij de bron.

We gaan op zoek naar ‘dunne plaatsen’, een term die oude Keltische christenen gebruikten voor plekken waar de hemel de aarde lijkt te raken. Het kunnen fysieke plaatsen zijn, maar ook personen of situaties. Je merkt dat God daar dichtbij is en ervaart liefde en herstel. Het zijn hoopvolle plaatsen. Tijdens The Justice Conference delen we deze verhalen van hoop en ontdek je hoe je zelf liefde en herstel kunt brengen.


The Justice Conference is een initiatief van Tearfund en wordt mede mogelijk gemaakt door: Evangelische Omroep, International Justice Mission, Stichting Present, Stichting Gave, Tot Heil des Volks, A Rocha Nederland, Micha Nederland, Compassion, See You Foundation, Leprazending, World Vision, New Wine en ZOA.


Mogelijkheid om terug te kijken
Let op: kun je niet op 30 oktober, maar wil je wel graag The Justice Conference bekijken? Het is mogelijk het programma na 30 oktober nog enige tijd terug te kijken.


Tearfund The Justice Conference

The Justice Conference

The Justice Conference is een spraakmakend, tweejaarlijks evenement over gerechtigheid dat jouw invloed op onrecht vergroot.