The Justice Conference 2021

Zaterdag 30 oktober 2021, 20:00 - 23:00 uur

Online, Livestream

The Justice Conference 2021

Online, Livestream, zaterdag 30 oktober 2021, 20:00 - 23:00 uur

Info

Het kan: een wereld zonder onrecht! Als mensen met hoop en geloof samenkomen en elkaar aanmoedigen om onrechtvaardige systemen te doorbreken. Het online event The Justice Conference laat je zien hoe jij kunt bijdragen aan een rechtvaardigere wereld. In het klein en in het groot. Samen vormen we een grote beweging van rechtbrengers.Tijdens The Justice Conference vertellen sprekers en artiesten uit binnen- en buitenland over hun eigen zoektocht naar gerechtigheid. Allemaal zijn ze gaan werken aan herstel: herstel in de relatie met zichzelf, met anderen, met de natuur en met God. En het mooie is dat iedereen daar op elk moment mee kan beginnen! Op die manier pakken we onrecht aan bij de bron.

Je hoort onder andere: bisschop Michael Curry, klimaatwetenschapper Katharine Hayhoe, auteur/activiste Lisa Sharon Harper, verzoeningstrainer René August en cultuurfilosoof Evert Jan Ouweneel.


The Justice Conference is een initiatief van Tearfund en wordt mede mogelijk gemaakt door: Evangelische Omroep, International Justice Mission, Stichting Present, Stichting Gave, Tot Heil des Volks, A Rocha Nederland, Micha Nederland, Compassion, See You Foundation, Leprazending, World Vision, New Wine en ZOA.


Mogelijkheid om terug te kijken
Let op: kun je niet op 30 oktober, maar wil je wel graag The Justice Conference bekijken? Het is mogelijk het programma na 30 oktober nog enige tijd terug te kijken.