Kerst met LEV: Onzichtbare armen

Zaterdag 11 december 2021, 14:30 - 16:00 uur

Surhuisterveen, De Flambou

Kerst met LEV: Onzichtbare armen

Surhuisterveen, De Flambou, zaterdag 11 december 2021, 14:30 - 16:00 uur

Reacties van bezoekers

Ineke
Super concert, wij hebben er van genoten. Heerlijk om samen te zingen!
Alie
Wij vonden het een geweldige mooie middag. Heerlijk zingen met elkaar, en getuigenissen horen. Ook kinderen erbij betrokken. Echt heel fijn. Wel QR controle, maar geen toegangsbewijs controle, gek eigenlijk.
Jeanet Haisma
Ontzettend genoten samen met mijn dochter.
Esther Korf
Heel erg genoten met mams, schoonzus en nichtje. Heerlijk gezongen en geluisterd! En ontroerend om te zien hoe alle mensen op het podium genoten van het muziek maken en zingen. Bedankt! Dank aan God dat we dit konden doen met elkaar.

Info

Voor velen inmiddels een jaarlijkse traditie; Kerst met LEV!

Jezus zei: ”Wie mij heeft gezien, die heeft de Vader gezien”. Met de geboorte van Jezus kreeg de eeuwige Schepper van hemel en aarde een gezicht. Het kerstkind toont ons wie de Vader is; zo werd met kerst het onzichtbare zichtbaar. Velen van ons zijn meer dan ooit op zoek naar houvast, naar licht, naar perspectief. In de onzekerheid van de pandemie zouden we graag iets zien van Gods plan met ons en de wereld. In de kerstbelofte zien we dat – hoe donker ook de nacht - Zijn onzichtbare armen de wereld dragen.

Kom naar éen van de concerten en vier kerst met LEV! Een avond samen zingen en luisteren, met bekende liederen van LEV en kerstklassiekers in een nieuw jasje. Ontdek samen met LEV dat God zich ook vandaag de dag nog laat vinden en dat Zijn onzichtbare armen ons altijd zullen opvangen, hoe diep we ook vallen.

Word Vriend van LEV
Word nu Vriend van LEV, en ontvang als welkomstcadeau 2 gratis kaartjes + een CD naar keuze (af te halen bij het concert).