Elise Mannah: Omdat het kan

Gouda, Theaterbakkerheij, zondag 24 oktober 2021, 20:00 - 22:30 uur

Dit event is voorbij. Kijk in de agenda van Elise Mannah voor nieuwe data.

Info

Gewoon genieten van een avondje muziektheater en luisteren naar de allermooiste liedjes van en door Elise Mannah. 'Omdat het kan' en eindelijk weer mag! Een avond vol warmte en gezelligheid in de Theaterbakkerheij in Gouda.

Natuurlijk waren de afgelopen twee jaar voor Elise Mannah ook even wennen. Een lege agenda, weinig optredens en alle tijd om stil te staan bij de kleine en grote, mooie en minder mooie dingen van het leven. Waarin muziek ook vaak een belangrijke rol speelde, maar dan meestal zonder publiek. Nu het weer kan begint het bij Elise ook weer te kriebelen. En dus vult ze samen met een groep topmuzikanten het podium van de Theaterbakkerheij om het publiek weer in de ogen te kunnen kijken. En de zaal te vullen met liedjes.

Liedjes over het leven, de liefde en alles wat op een dag zomaar langs kan komen. Een avondje muziektheater waarin de mooiste liedjes voorbij komen uit eerdere theatervoorstellingen, van haar eigen albums, maar ook muziek van anderen. Een programma om jou te raken, te ontroeren, te bemoedigen, te laten glimlachen en weg te laten dromen. Geen thema, geen rode draad. Maar wel een avond met de allermooiste liedjes, gezongen door Elise Mannah en begeleid door de beste muzikanten. Gewoon, omdat het kan!