Coronamaatregelen:
Tot tenminste dinsdag 25 januari zijn helaas geen concerten en theatervoorstellingen mogelijk. Livestreams gaan wel door.

Open Doors Dag 2021: Nu is de tijd!

Barneveld, Midden-Nederland Hallen, zaterdag 6 november 2021, 19:30 - 22:30 uur

Info

Het afgelopen jaar zag ons leven er anders uit dan anders. De coronacrisis heeft veel aspecten van ons leven veranderd, maar niet onze vastberadenheid om naast onze broers en zussen uit de vervolgde kerk te staan. De vervolgde kerk leert ons elk moment aan te grijpen om op te staan en te getuigen van de Here Jezus. Het thema van de Open Doors-dag op 6 november 2021 is: ‘Nu is de tijd’.

Nu is de tijd om onze vrijheid te benutten en het evangelie te delen. Nu is de tijd om te leren van de vervolgde kerk. Nu is de tijd om het Lichaam van Christus te versterken. Nu is de tijd die ons gegeven is.

Anders dan anders
Elk jaar staat de Open Doors-dag in het teken van elkaar en de vervolgde kerk ontmoeten. Dat blijft onveranderd. Maar dit jaar krijgt de Open Doors-dag een nieuw jasje! Zo verhuizen we naar de Midden Nederland Hallen in Barneveld en zal er geen dagvullend programma meer zijn, maar je kunt kiezen uit de livestream of een middag- of avondprogramma.

Livestream
De Open Doors-dag is zowel ’s middags als ’s avonds te volgen via een livestream. Kun je niet fysiek aanwezig zijn, maar wil je wel (een deel van) het programma volgen? Meld je dan aan voor de livestream!