Videoconcert Sela - Kerstnacht boven Bethlehem

Donderdag 23 december 2021 - zondag 2 januari 2022

Videoconcert, Terugkijken

Videoconcert Sela - Kerstnacht boven Bethlehem

Videoconcert, Terugkijken, donderdag 23 december 2021 - zondag 2 januari 2022

Info

Reserveer nu en kijk gelijk terug naar Kerst met Sela, een nieuw videoconcert vanuit de Joriskerk in Amersfoort. Je kunt de opname in hoge kwaliteit bekijken, ook via je Smart TV, tot en met zondag 9 januari.

Ere zij God, hoog in de hemel.
Vrede hier op aarde.
Laat ons zingen door de eeuwen,
engelen en mensen samen.

De sterrenhemel boven de lege velden van Efrata breekt open, een prachtig lofgezang op de net geboren koning klinkt. Ere zij God, hoog in de hemel. Vrede hier op aarde… Hoe indrukwekkend moet dit zijn geweest voor de herders rond hun kampvuren in het open veld. De Koning der koningen is geboren!

Op het programma staan natuurlijk bekende kerstliederen en veel liederen van de nieuwe CD ‘Kerstnacht boven Bethlehem’ die in het najaar verschijnt. Enkele liederen zijn jullie al bekend zoals In ons hart geboren, Maria had je door (Sela-vertaling van ‘Mary did you know’) en natuurlijk Kerstnacht boven Bethlehem.

Vorig jaar zonden we ons kerstconcert ook uit, in DVD-kwaliteit. Bijna tienduizend mensen keken of zongen thuis mee vanaf de bank. Enkele reacties op eerdere videoconcerten:
Esther Duerink - Wat was het weer mooi gedaan en gezongen door jullie! In december gaan we weer online kijken naar jullie hoor!

Trijnie Kanis - Genoten van de mooie muziek en de prachtige teksten. Fijn om toch nog jullie concert mee te maken in de huiskamer.

Els Levering - Genoten van jullie concert! Jullie hadden er zelf ook weer zo'n zin in en dat straalde er vanaf. Fijn dat jullie met kerst ook een concert gaan geven.

Bekijk hier enkele liederen uit de uitzending van vorig jaar: