Theatertour Matthijn Buwalda: Bang voor niks

Alphen aan den Rijn, Theater Castellum, woensdag 19 oktober 2022, 20:00 - 22:30 uur

Dit event is voorbij. Kijk in de agenda van Matthijn Buwalda voor nieuwe data.

Reacties van bezoekers

Annette
Fantastisch! Wat een mooie liedjes zijn het toch ! Genoten van alles
Liesbeth
Heerlijk was het weer! Een lach en een traan. Genoten! Ook fantastisch om te zien hoe ze met z’n allen zichtbaar genieten op het podium!
Marjolein
Heerlijk ontspannen avondje uit
Tanja
Verwachtingen zeker waargemaakt! Herkenbaar en vol mooie liedjes. Echt knap hoe het in elkaar zit, goede muzikanten. Echt een avond genieten en daarna nagenieten???? Zou zo nog een keer gaan!
Marijke
Een heerlijk avond met hele mooie liederen. Met super goede teksten. Kortom weer hoop in een rumoerige wereld.
Enno
Wat een heerlijke avond. Jezelf niet al te serieus nemen, kwetsbaar durven zijn en ondanks alle ellende een boodschap van hoop!
Aartjan
Mooi om te horen en zien hoe Matthijn en band spelen met taal. Mooi om geraakt de woorden van hoop, de wijze lessen en weer smakelijk gelachen.
Karin
Lachen, nadenken, serieus en ontspannen.. genoten van een top avond, mooie liedjes met inhoud.. gwoon top!
Suzan
Het was een hele mooie voorstelling enorm gelachen
Anne
Een heerlijke avond gehad. Genoten van de mooie teksten , de humor, het relativeren. Ook gaaf om de samenwerking op het podium te zien. Dank voor een mooie avond!
Johanna
Leuke avond uit gehad met elkaar, genoten!
Martine
Fantastisch! Herkenbaar, leuk, actueel, 1 samenhangend geheel in anekdotes en liedjes. Topteksten! Prachtig muzikaal ook! Heel mooi en strak! Onder de indruk van alle muzikanten! Echt fantastisch uitgevoerd!

Info

Onbezorgd reserveren: bij verplaatsing, annulering of toegangsbeperkingen krijg je de keuze tussen een voucher of geld terug.

Komend najaar is Matthijn Buwalda opnieuw te vinden in de theaters! Gewapend met het nieuwe album ‘Bang voor niks’, een aantal geliefde oude liedjes en natuurlijk zijn verhalen reist hij het land door.

'Bang voor niks' is een programma barstensvol muziek. Tussendoor neemt Matthijn je mee in eerlijke, ontroerende en grappige verhalen achter de liedjes. Het is de tussenstand in het leven van een held op sokken. Schaamteloos hoopvol, vaak verwonderd en, hoe donker het ook wordt, altijd op zoek naar lichtpuntjes van liefde, geloof en samenheid.

Trakteer jezelf dit najaar op een prachtige en hoopvolle avond in een theater bij jou in de buurt en kom meegenieten van ‘Bang voor niks.’

Bang voor niks is een vervolg op de theatertours Lichtjes in de Mist, Hotel de Hoop en Rechtop Mens. De voorstellingen van Matthijn worden hooggewaardeerd door het publiek. Hieronder worden een aantal reacties weergegeven.

Bezoekersreacties vorige theatertour:

We hebben weer ouderwets genoten van Matthijn, serieus en grappig tegelijk. De liedjes zijn ook heel mooi en persoonlijk en de band is supergoed. - Johan

Een aanrader! Een hele mooie boodschap in een voorstelling waarbij je moet huilen van het lachen, maar ook om de emotie. - Annelies

Mooie eerlijke nummers en verhalen met veel herkenbaarheid en humor. Een geweldige avond uit met een diepere boodschap. - Matthijs