Zomertour Sela 2022 - Toekomst vol van hoop

Zaterdag 21 mei 2022, 20:00 - 22:15 uur

Zwolle, Verrijzeniskerk

Zomertour Sela 2022 - Toekomst vol van hoop

Zwolle, Verrijzeniskerk, zaterdag 21 mei 2022, 20:00 - 22:15 uur

Reacties van bezoekers

Henri
Mooi concert en hadden mooie plaats, waren ook op tijd. Alleen bij entree werd ons niet verteld over de munten.
Lidwyna
Mooi concert ,we hebben genoten. Heerlijk om ook samen te zingen. We zaten achterin (zelf gekozen) maar hadden prima zicht op podium en konden alles goed horen. Goed georganiseerd en alles was duidelijk koffie en cd verkoop enz.
Ans
Met het hele gezin mogen genieten van een prachtig concert! Mooie afwisseling van luisteren en samen getuigen.
Koos
Ik heb weer genoten om met zoveel anderen te zingen en luisteren. Liederen waarin de grootheid en liefde van God centraal staat! Toch één opmerking: het volume van de slagpartij was bij tijd en wijle te dominant, waardoor de andere zangers of muzikanten nauwelijks te horen waren.
Els
Weer een heerlijke avond genoten van de prachtige muziek. Samen zingen en luisteren. Heerlijk!
Greg
Kon alleen van de eerste helft genieten omdat ik met de trein vanuit Alkmaar kwam. Had twee tickets besteld omdat ik vriend van Sela wordt. Jammer, vond ik dat niet een tweede persoon wilde meekomen, ze vonden het te ver (met de auto!) of hadden geen tijd. Ook zat ik helemaal links achter in de zaal en kon in het begin van het concert de woorden van de zangeres nauwelijks verstaan. Misschien moet het geluid nog ietsjes aangepast worden! Anders vond ik het concert heerlijk, ik heb genoten ervan!
Theresia
Wat een prachtig concert met elkaar weer zingen en genieten vd zang ,bemoedigd
Maria Brouwer
Wat was het weer mooi! In één woord geweldig. Mooie afwisseling zang en samenzang. Prachtig paaslied, wat een ontzettend mooi en ontroerend lied.
Adriaan Onstwedder
Mooie avond. We hebben genoten van de samenzang en de solonummers. Heel bijzonder om nog een kerstlied en een paaslied te zingen. Mooi om deze inhaalslag nog even te maken. Bedankt Sela. Wij zien uit naar de volgende tour.
Jeanet
Heerlijk samen gezongen! Bekende en nieuwe liederen. Weer heerlijk bemoedigd!
Emmy Wolters
Het was een feest!

Info

Onbezorgd reserveren: bij verplaatsing, annulering of toegangsbeperkingen krijg je de keuze tussen een voucher of geld terug.

U geeft een toekomst vol van hoop;
Dat heeft U aan ons beloofd.
Niemand anders, U alleen,
Leidt ons door dit leven heen.

Eindelijk weer echt samen zingen… Om de kans hierop zo groot mogelijk te maken organiseert Sela een uitgebreide tour in de maanden mei, juni, september en oktober. Zoveel mogelijk kerken in dorpen en steden, zoveel mogelijk kans op hoopvolle (meezing)concerten.

Het thema van deze Sela-concerten is ‘Een toekomst vol van hoop’ en natuurlijk staat dit lied - net als veel andere geliefde Sela-liederen - op het programma. De concerten worden ook gebruikt om reacties bij nieuwe liederen te horen voor het volgende album dat in november wordt opgenomen.