Zomertour Sela 2022 - Toekomst vol van hoop

Emmeloord, Nieuw Jeruzalemkerk, donderdag 8 september 2022, 20:00 - 22:15 uur

Dit event is voorbij. Kijk in de agenda van Sela voor nieuwe data.

Reacties van bezoekers

Ageeth
Een mooi divers programma. Heel fijn om met zoveel mensen te zingen. Wellicht nog iets meer oude nummers voor degene die de nieuwste cd's niet kennen.
Jessika
Wat was het een prachtige avond, genoten van jullie mooie muziek en indringende, aansprekende teksten. Jullie oprechte en enthousiaste manier van overbrengen. Dank jullie wel. Frans en Adriaan bedankt voor de vele jaren van inzet, we hebben van jullie genoten.
Jolanda En Tim
Mijn zoon (21) en ik vonden het prachtig.. Samen zingen tot Eer van God!
Janet Coster
Het was een geweldige avond! Erg bemoedigd door vele liederen. Wat heerlijk om met zoveel mensen samen tot eer van God te zingen.
Marieke En Jan Apeldoorn
We hebben een heerlijke avond gehad! Hartelijk bedankt ❤️ Onze zoon Jan (19) en ik hebben genoten, geweldig!
Joop Bolt
Het was fantastisch! Troost en vreugde naast elkaar. Geweldig. De aanwezigheid van Gods Geest proefde ik.
Tineke
Het was een prachtige avond! Vol aanbidding tot onze Vader in de Hemel! Een toekomst vol van hoop....
Pieter Stoutjesdijk
Heel mooi!
Marianne
Sela, het was geweldig, om stil van te worden, om uit volle borst mee te zingen en te luisteren naar prachtige nieuwe nummers ❤️ ???????? Heel veel dank!
Marten De Visser
Ik ben niet geweest Ik was verkouden Erg jammer dat ik niet kon
Apolina
Prachtig! Wat een zegen dat jullie in Emmeloord waren in een bomvolle kerk. Ik heb genoten. Ook van de prachtige nieuwe liederen! Heerlijk om met elkaar God te loven!
Henny En Marieke
Het was een geweldige avond, sprekende teksten: verbinden, vergeven in verdeeldheid en als je iemand moet missen...Alle liederen prachtig en Nederlandse teksten.
Melissa
Het was een hele mooie avond! Fijne afwisseling van meezingen en luisteren. Ik heb genoten!
Jurianne
Het was geweldig
Sietske
Superavond. Mooie liederen. Raken je hart. Fijne afwisseling van meezingen met de worship en luisteren. Ook de nieuwe liederen brengen je dicht bij de Vader en Zijn liefde .
Lucie En Jan
Prachtig programma (in een erg warme kerk) , Mirjam en Frans allebei goed van stem, muzikanten als altijd geweldig. Jammer dat er aan het a.s. afscheid van Ad(driaan) en Frans geen aandacht werd geschonken

Info

Onbezorgd reserveren: bij verplaatsing, annulering of toegangsbeperkingen krijg je de keuze tussen een voucher of geld terug.

U geeft een toekomst vol van hoop;
Dat heeft U aan ons beloofd.
Niemand anders, U alleen,
Leidt ons door dit leven heen.

Eindelijk weer echt samen zingen… Om de kans hierop zo groot mogelijk te maken organiseert Sela een uitgebreide tour in de maanden mei, juni, september en oktober. Zoveel mogelijk kerken in dorpen en steden, zoveel mogelijk kans op hoopvolle (meezing)concerten.

Het thema van deze Sela-concerten is ‘Een toekomst vol van hoop’ en natuurlijk staat dit lied - net als veel andere geliefde Sela-liederen - op het programma. De concerten worden ook gebruikt om reacties bij nieuwe liederen te horen voor het volgende album dat in november wordt opgenomen.