Zomertour Sela 2022 - Toekomst vol van hoop

Houten, De Lichtboog, vrijdag 16 september 2022, 20:00 - 22:15 uur

Dit event is voorbij. Kijk in de agenda van Sela voor nieuwe data.

Reacties van bezoekers

Nadine En Nienke
Super mooi om na zo'n lange tijd weer samen te mogen zingen tot Gods eer. Mooi programma bij elkaar.
Jel
Wat een fijne avond was het en heerlijk samen met elkaar gezongen en gebeden. Wat een vrolijke sfeer, heerlijk om zo het geloof te uiten. Genoten en hopen op nog veel meer van deze mooie avonden in de toekomst.
Wim Verburg
Heerlijk gebeden door met elkaar te zingen tot Gods eer.
Familie Heiboer
Mooie avond gehad, fijn om weer met zoveel mensen te zingen. prachtig.
Freek Jan Ringers
Heb het concert in Houten mogen meemaken en het was een geweldig mooie avond. Sela is en blijft de beste Gospelband in Nederland en volgens mij ook ver daar buiten. Ieder concert van Sela betekent, dat God centraal staat en natuurlijk Jezus Christus en dat het eigenlijk een avond van aanbidding is door middel van hele mooie songs. Jammer, dat mijn vrouw deze avonden niet kan meemaken door haar handicap Tinnitus. Ik wens Sela Gods Zegen toe voor nu en in de toekomst in de nieuwe samenstelling.

Info

Onbezorgd reserveren: bij verplaatsing, annulering of toegangsbeperkingen krijg je de keuze tussen een voucher of geld terug.

U geeft een toekomst vol van hoop;
Dat heeft U aan ons beloofd.
Niemand anders, U alleen,
Leidt ons door dit leven heen.

Eindelijk weer echt samen zingen… Om de kans hierop zo groot mogelijk te maken organiseert Sela een uitgebreide tour in de maanden mei, juni, september en oktober. Zoveel mogelijk kerken in dorpen en steden, zoveel mogelijk kans op hoopvolle (meezing)concerten.

Het thema van deze Sela-concerten is ‘Een toekomst vol van hoop’ en natuurlijk staat dit lied - net als veel andere geliefde Sela-liederen - op het programma. De concerten worden ook gebruikt om reacties bij nieuwe liederen te horen voor het volgende album dat in november wordt opgenomen.