Zomertour Sela 2022 - Toekomst vol van hoop

Zaterdag 24 september 2022, 20:00 - 22:15 uur

Nijkerk, De Fontein

Zomertour Sela 2022 - Toekomst vol van hoop

Nijkerk, De Fontein, zaterdag 24 september 2022, 20:00 - 22:15 uur

Reacties van bezoekers

Carin
Het was prachtig! Ontroerend mooie (nieuwe) liederen. Genoten!! Glorie heeft een Naam ❤️
Martwilda
Geweldig, geeft weer kracht en moed. Vooral een toekomst vol van hoop. Dank jullie wel ❤
Franken
Heel erg mooi!
Paula
Wat een heerlijk concert, een feest met voluit meezingen en luisteren naar ontroerende liedjes. God stond en centraal in jullie concerten. Het 'gebedenblok' raakte me flink, evenals 'de mensen die we missen', en ook het lied van Frans en Adrian samen klonk prachtig. We gaan jullie heel erg missen mannen!
Gerda
Geweldig concert! Alles tot eer van onze God!! Het lied “God U kent de namen van degene die we missen”, raakte me erg! Zo mooi en gevoelvol!!
Marja
Prachtige concert. Geweldig genoten zo fijn om met zoveel mensen samen te zingen. Over het woord van God.Mijn favoriete lied ik zal er zijn.Heel veel dank.
Meri
Prachtig concert! Vooral het lied over de mensen die we missen. Ook het lied wat Frans en Adriaan samen zongen: heel mooi! En weer fijn samen zingen tot eer van God!
Ingrid
Voor het eerst bij een concert van jullie: genoten,het heeft me erg geraakt.
Anke
Zulke mooie liederen, sommige blijven me ontroeren. Wat fijn dat ze zo goed mee te zingen zijn. Heerlijk gezongen tot eer van Hem en af en toe ook stil luisteren naar nieuwe woorden en gebeden. We zullen Frans en Adriaan enorm gaan missen, jullie zijn van grote waarde voor Sela en voor veel mensen. Heel veel dank!!!
Deodaat
Wat een prachtige avond! Heel dankbaar! Soli Deo Gloria! Langs deze weg dank aan de musici en in het bijzonder aan Frans en Adrian voor jullie jarenlange inzet om Glorie te brengen aan die Ene Naam aan ons geschonken tot redding van ons zondaren. Frans en Adrian, Gods onmisbare zegen voor jullie en jullie gezinnen. Sela!
David
Een woord: prachtig!

Info

Onbezorgd reserveren: bij verplaatsing, annulering of toegangsbeperkingen krijg je de keuze tussen een voucher of geld terug.

U geeft een toekomst vol van hoop;
Dat heeft U aan ons beloofd.
Niemand anders, U alleen,
Leidt ons door dit leven heen.

Eindelijk weer echt samen zingen… Om de kans hierop zo groot mogelijk te maken organiseert Sela een uitgebreide tour in de maanden mei, juni, september en oktober. Zoveel mogelijk kerken in dorpen en steden, zoveel mogelijk kans op hoopvolle (meezing)concerten.

Het thema van deze Sela-concerten is ‘Een toekomst vol van hoop’ en natuurlijk staat dit lied - net als veel andere geliefde Sela-liederen - op het programma. De concerten worden ook gebruikt om reacties bij nieuwe liederen te horen voor het volgende album dat in november wordt opgenomen.