Zomertour Sela 2022 - Toekomst vol van hoop

Gouda, Pauluskerk, zaterdag 1 oktober 2022, 20:00 - 22:15 uur

Dit event is voorbij. Kijk in de agenda van Sela voor nieuwe data.

Reacties van bezoekers

Kees
Mooi, groots en vol van liefde en aanbidding
Marian
Wat fijn om weer met elkaar te zingen. Geen kerkmuren maar liefde en genade. Zulke mooie muziek en teksten. We hebben enorm genoten.
Hollenberg
Mooi, vreugdevol, fijne aanbidding, mooie liederen.
Marion
Fantastisch, heerlijk om met elkaar deze mooie liederen te zingen en te luisteren naar mooie muziek.
Wilma
Het was heerlijk om zo met elkaar te zingen. Ik vind jullie muzikaal zo geweldig en goed op elkaar ingespeeld. Daar kan ik heel erg van genieten
Ida
Het was een troostvolle avond. Hoop voor de toekomst. Mooie liederen en zeker de nieuwe: missen.
Lianne
Het was een prachtig concert. Ik heb genoten van de mooie liederen, de aanbidding, het samen zingen. Hij geeft een toekomst vol van hoop!

Info

Onbezorgd reserveren: bij verplaatsing, annulering of toegangsbeperkingen krijg je de keuze tussen een voucher of geld terug.

U geeft een toekomst vol van hoop;
Dat heeft U aan ons beloofd.
Niemand anders, U alleen,
Leidt ons door dit leven heen.

Eindelijk weer echt samen zingen… Om de kans hierop zo groot mogelijk te maken organiseert Sela een uitgebreide tour in de maanden mei, juni, september en oktober. Zoveel mogelijk kerken in dorpen en steden, zoveel mogelijk kans op hoopvolle (meezing)concerten.

Het thema van deze Sela-concerten is ‘Een toekomst vol van hoop’ en natuurlijk staat dit lied - net als veel andere geliefde Sela-liederen - op het programma. De concerten worden ook gebruikt om reacties bij nieuwe liederen te horen voor het volgende album dat in november wordt opgenomen.