Zomertour Sela 2022 - Toekomst vol van hoop

Zaterdag 8 oktober 2022, 20:00 - 22:15 uur

Putten, Oude Kerk

Zomertour Sela 2022 - Toekomst vol van hoop

Putten, Oude Kerk, zaterdag 8 oktober 2022, 20:00 - 22:15 uur

Reacties van bezoekers

Dick
Fantastisch concert. Enorm fijn om ook weer mee te kunnen zingen met bekende liederen. Indrukwekkend was het voorbedelied. In vergelijk met een concert elders dit jaar miste ik hier de interactie met het publiek.
Alien
Geweldige avond gehad.Prachtig gezongen ,sela en wij allemaal ook weer samen.Mooie liederen samen gezongen en Sela had ook weer mooie nieuwe nummers.Geweldig,ga zo door..
Christa
Heerlijk om samen te zingen met jullie en een kerk vol mensen waarbij kerkmuren wegvallen! We vonden het programma vooral heel afwisselend: ingetogen/ uitbundig, samen zingen/luisteren, oude/nieuwe liederen, enz. Mijn complimenten aan jullie, maar vooral: Soli Deo Gloria!
Jetske
Eindelijk weer kunnen genieten van een prachtig concert. Zowel zang als overige muzikanten een mega groot compliment. Prachtige uitersten van klein, ingetogen, vol eerbied naar prachtige uitbundigheid en alles daartussen. Geweldig!!!
Jeanette
Een geweldige avond, heerlijke belevenis om jullie live te mogen horen zingen, maar nog mooier om met zoveel mensen samen te zingen. Wat klonk dat prachtig! Dankbaar! Het nieuwe nummer geschreven voor eeuwigheidszondag is een hele mooie aanvulling op jullie repertoire.
Harriët
Wij hebben genoten van een prachtige avond! Dankjulliewel! Wat wij ook fijn vonden is dat er geen pauze was. Gewoon lekker blijven zitten en genieten!
Tanja
Wauw wauw wauw. Geweldige opbouw van liederen. Mooie en intense nieuwe nummers. Heerlijk om weer samen te kunnen zingen. En genoten. Het was een gezegende avond. 1 kritische noot. De avond mocht wel langer duren haha.
Marianne
Wat was het prachtig! Mooi om weer eens bij een concert van jullie te zijn. Alles klopte, muziek, licht, geluid, beamer. Wat een mooie liederen hebben jullie toch! De teksten zijn erg bemoedigend.
Maia
Opnieuw een fantastisch concert van Sela bijgewoond. Deze keer op de eerste rij, dat was extra speciaal. En weer onder de indruk van de prachtige liederen, de stemmen en de muziek! Dank!
Roos
Mooie liederen, goede sfeer en een fijne afwisseling tussen luisteren en meezingen. Super om God zo samen te aanbidden!
Arenda
Heerlijk om weer zo live samen te mogen zingen! Genieten hoe jullie met elkaar muziek maken en zingen. Het enthousiasme spat eraf! Dankjewel voor een prachtige avond!
Geke
Heerlijk om jullie live te zien en horen zingen en spelen.Die viool !! Enthousiast en soms ingetogen. En wat geweldig om zelf ook mee te mogen/ kunnen zingen. Het was fijn om met een groep vrouwen uit de kerk dit mee te maken
Jolanda
Het was in 1 woord Prachtig
Tine
Wij hebben als gezin genoten van deze prachtige avond. Lekker veel samenzingen met ook 'gouwe ouwe' en het aanleren van een nieuw lied. De muziek was ook weer prachtig. Heel hartelijk dank aan iedereen die dit concert heeft mogelijk gemaakt.
Maartje
Het was een geweldig mooie avond!!! Met veel bekende liederen. Bedankt hiervoor!!!
Miranda
Prachtig! Mooie stemmen, mooie liederen, heerlijk om samen met een volle kerk God te prijzen! Ik vond de opbouw van het concert mooi. Thema ook erg mooi en hoopvol!
Marieta
Het was prachtig! Wat een bijzondere sfeer gisteravond. Iedereen zong mee met de liederen en de nieuwe liederen waren ook erg mooi! Bedankt voor deze avond!

Info

Onbezorgd reserveren: bij verplaatsing, annulering of toegangsbeperkingen krijg je de keuze tussen een voucher of geld terug.

U geeft een toekomst vol van hoop;
Dat heeft U aan ons beloofd.
Niemand anders, U alleen,
Leidt ons door dit leven heen.

Eindelijk weer echt samen zingen… Om de kans hierop zo groot mogelijk te maken organiseert Sela een uitgebreide tour in de maanden mei, juni, september en oktober. Zoveel mogelijk kerken in dorpen en steden, zoveel mogelijk kans op hoopvolle (meezing)concerten.

Het thema van deze Sela-concerten is ‘Een toekomst vol van hoop’ en natuurlijk staat dit lied - net als veel andere geliefde Sela-liederen - op het programma. De concerten worden ook gebruikt om reacties bij nieuwe liederen te horen voor het volgende album dat in november wordt opgenomen.