Zomertour Sela 2022 - Toekomst vol van hoop

Apeldoorn, Eben-Haëzerkerk, donderdag 20 oktober 2022, 20:00 - 22:15 uur

Dit event is voorbij. Kijk in de agenda van Sela voor nieuwe data.

Reacties van bezoekers

Annejan
Het was geweldig de locatie was ook zeer goed In de ebenaheazerkerk mogen ze vaker komen Wel moeder gospel artiesten lev ook wel Omdat ik van mijn persoonlijke begeleister niet zo ver buiten apeldoorn mag gaan Al die gospel groepen artiesten zijn vaak in Veenendaal basiliek slecht bereikbaar van uit apeldoorn Ik hoop dat medere gospel artiesten naar ebenaheazerkerk komen ideaal voomij en mijn vrienden Ik hoop dat jullie als organiesatie iets mee doen Meet gospel concerten in de ebenaheazerkerk Ik hoop het zo als Gerald Troost is ook altijd vaak buiten apeldoorn Ik mag dan gewoon niet gaan als het buiten de plaats is Oslo gospel koor ook nooit eens in Apeldoorn Ik hoop dat jullie beider meer gospel concerten in ebenaheazerkerk laten plaats vinden Dan mag ik gaan van mijn persoonlijke begeister Ik hoop dan ook dat jullie hier iets mee gaan doen in de toekomst meer gospel band artiesten koren naar Apeldoorn halen Zo als Micheal w smich komt ook nooit naar Apeldoorn jammer vind ik dat Of braken Derksen Paul balochs Paul Wilbur Dat zijn ook artiesten die altijd buiten apeldoorn op treden nooit is een keer in Apeldoorn jammer vind ik dat Ik hoop dat jullie hier verandering in kunnen brengen Dat ze wel meer in Apeldoorn komen De ebenaheazerkerk zou Paul balochs en Paul Wilbur en braken Doeksen best kunnen komen Ik hoop dat jullie hier iets mee gaan doen Alvast bedankt Vriendelijke groeten annejan de graaf uit apeldoorn
AnneMarie Reesink
Wat een geweldige avond! # genoten
Han En Jolanda
Het was heel fijn om God te prijzen en te luisteren en samen te zingen . Een geweldige avond!
Leo
Heerlijk om zo samen met christenen uit verschillende denominaties de naam van God en Jezus groot te maken
Marcus Vd Kraats
Was een prachtig feest!!
Evert-Jan
Prachtig was het; troostvol, maar ook vol van hoop en plezier; dank Sela voor jullie teksten en muziek! Akoestiek in deze kerk was niet zo goed , maar goed om mee te zingen
Marlies
Het was een prachtige avond met veel liederen van hoop. Het enthousiasme waarmee elk lid van de groep die avond op het podium staat, werkt aanstekelijk en dan kun je niet anders dan meedoen wn onze God groot maken!!
Christel
Het was een fantastische avond! Stond als een huis. Geweldig gedaan Sela! Maar... God alle eer!
Wim
Wij hebben zeer genoten, het was zeer intens. Er was een mooie afwisseling van liederen. Een top avond
Aline Van Leijen
Geweldige avond gehad, samen met mijn lieve vriendin, weer opgeladen en bemoedigd door de prachtige liederen!
Nicole
In één woord; fantastisch! Genomen met mijn man en drie dochters.
Marrie
Het was een super mooie avond het heeft ons echt geraakt was vol aan Gods Geest.

Info

Onbezorgd reserveren: bij verplaatsing, annulering of toegangsbeperkingen krijg je de keuze tussen een voucher of geld terug.

U geeft een toekomst vol van hoop;
Dat heeft U aan ons beloofd.
Niemand anders, U alleen,
Leidt ons door dit leven heen.

Eindelijk weer echt samen zingen… Om de kans hierop zo groot mogelijk te maken organiseert Sela een uitgebreide tour in de maanden mei, juni, september en oktober. Zoveel mogelijk kerken in dorpen en steden, zoveel mogelijk kans op hoopvolle (meezing)concerten.

Het thema van deze Sela-concerten is ‘Een toekomst vol van hoop’ en natuurlijk staat dit lied - net als veel andere geliefde Sela-liederen - op het programma. De concerten worden ook gebruikt om reacties bij nieuwe liederen te horen voor het volgende album dat in november wordt opgenomen.