Matthew Ward in concert

Elburg, Zandverhalen, dinsdag 19 april 2022, 20:00 - 22:15 uur

Dit event is voorbij. Kijk in de agenda van Matthew Ward voor nieuwe data.

Info

Bij het horen van de naam Matthew Ward gaan de harten van veel muziekliefhebbers sneller kloppen. Want wie wordt er niet geraakt door de 'engelachtige' stem van deze bijzondere zanger? Op 19 april geeft hij, een dag na zijn aanwezigheid op muziekfestival Marktaktie in Gouda, een eenmalig extra concert op een bijzondere locatie.

Matthew Ward is een pionier en grondlegger van de hedendaagse christelijke muziek. Het meest bekend is hij geworden door zijn aandeel in het trio '2nd Chapter of Acts' waarmee hij samen met zijn 2 zussen wereldfaam maakte met hun unieke sound en close-harmony songs.

Zijn komst in april naar Nederland is uniek en tekent de band die hij met ons land heeft. Matthew zal samen met een aantal bekende muzikanten zijn songs laten horen tijdens een bijzonder concert op een unieke locatie, de Zandverhalen-expositie in Elburg. In een intieme setting zingt hij, begeleid door een voltallige band, nummers van zijn solo-albums, maar speciaal voor deze tour zal hij ook enkele bekende 2nd Chapter of Acts zingen zoals 'Easter Song', 'Mansion Builder' en 'Which way the wind blows'.

Hij zal hierin worden bijgestaan door twee geweldige vocalisten, in de vorm van Elise Mannah en Eveline Leijdekkers. Met Henk Doest op piano, Jan-Peter Beijersbergen op gitaar, Jeroen van Santen op drums en Wilco van Esschoten op bas staat dit concert garant voor een unieke ervaring waarbij de oren op en top muzikaal verwend worden. Voorafgaand aan het concert kunnen bezoekers de Bijbelse Zandverhalen van Aad Peters bezoeken en bewonderen.