The Bowery & Band: Time and Again (theatertour)

Zaterdag 12 november 2022, 20:15 - 22:15 uur

Amersfoort, Icoontheater

The Bowery & Band: Time and Again (theatertour)

Amersfoort, Icoontheater, zaterdag 12 november 2022, 20:15 - 22:15 uur

Reacties van bezoekers

Rutger
Heerlijk genoten. Mooie muziek en een fantastische stem. Fijn dat je erbij uitlegt waar het nummer vandaan komt. Maakt het nog mooier
José
Wat een waardevolle avond! Intiem, puur, geweldige stem en muziek van de band. Nog aan het nagenieten. Doordat Rokus voorafgaand wat vertelde bij een lied, ging het nog meer leven. Super avond!
Jan Bellinga
Geweldig leuke avond, lekker muzikale band!
Janneke
Prachtige avond! Door de verhalen luister ik nu ook anders naar het album. De muziek is geweldig, alle muzikanten stralen enthousiasme uit. Een belevenis en een aanrader, deze tour!
Elien
Prachtig concert, ik heb enorm genoten. Ik kreeg ook kippenvel. Mooi uitgelegd ook, dank jullie wel!!
Hannah
Puur, intiem, inspirerend en troostend concert! En Rokus en zijn band zijn topmuzikanten!
Erika
Weer ontzettend genoten van jullie muziek en verhalen. En ook geraakt, bij verschillende nummers die precies aansluiten bij gebeurtenissen/fasen in ons leven. De liederen zijn inderdaad huisjes waar wij even in thuis mochten komen. Grote dank!
Nelleke Veld
Zwaar onder de indruk geraakt van deze band. De combinatie van liederen en verhalen was zo gaaf. Het kwam recht uit hun hart. Muzikaal zeer sterk. Genoten!
Nynke
Genoten van deze geweldige band. Persoonlijke verhalen komen via de muziek echt binnen. Ik wil nog een keer!
Rosalinde
Wat een verademing in deze tijd! Warm, persoonlijk, echt en herkenbaar. Het raakt in ieder hart wel iets. En die muzikanten….wat een beleving! Gaan als je de kans hebt!
Cocky
Genoten! Mooi aan elkaar gepraat met eerlijke verhalen. Begin was ook zo mooi die gitarist is goed zeg! En wat te denken van de andere band leden bij elkaar mooi geheel. Aanrader voor een avond ontspannen genieten! Gr. Cocky.
Geeske
Fantastisch mooi concert. De prachtige liedjes, de toelichting, de gave muziek, het talent van de zanger en band. Alleen maar genoten! Voor herhaling vatbaar. een dikke aanrader!
Kees En Ada Maurik
Het was een fantastische avond. Het was erg mooi dat Rokus voor elk lied het verhaal vertelde hoe het is ontstaan, dat maakte het erg persoonlijk.
Jolanda
Het was een prachtige avond, genoten van de mooie verhalen en liedjes daarbij. Prachtig hoe hij het persoonlijk zo kan schrijven dat het me raakt. Voor herhaling vatbaar :)
Geeske
Fantastisch mooi concert. De prachtige liedjes, de toelichting, de gave muziek, het talent van de zanger en band. Alleen maar genoten! Voor herhaling vatbaar. een dikke aanrader!
Braal
Erg mooie en leuke avond gehad bij the Bowery. Fijne verhalen bij de liedjes, echt genoten!
Wil V D Dool
Wat een heerlijke avond uit. genoten met volle teugen, muziek op niveau met een geweldige zanger en verhalen verteller. dan geef je wat door ..... het leven zelf, mooi, die kwetsbaarheid!!

Info

De Nederlandse band The Bowery bracht in september hun nieuwe album ‘Time and Again’ uit en presenteert de nieuwe songs tijdens een theatertour door het hele land. Rokus Maasland vormt met zijn karakteristieke stemgeluid de basis voor The Bowery, maar voor deze tour neemt hij de volledige band mee. Verwacht theatrale en grootse uitvoeringen van nieuwe en oude favoriete songs, maar tegelijk ook prachtige kleine en intieme kippenvelmomenten.

“The Bowery maakt liedjes waar je even in mag wonen.” – John de Heij | Theaterbakkerheij

Na het succesvolle tweede album ‘Mountains & Valleys’ (2020) heeft Rokus niet stilgezeten. Voor het schrijven van nieuwe songs zocht hij de samenwerking met bekende namen als Cathy Burton, Paul Field, Rogier Pelgrim, Henk Pool en Rob Buis. Traditiegetrouw staat er ook een hertaling van een bestaand liedje op en dat is dit keer een song van niemand minder dan Elly & Rikkert. Een album vol frisse en verrassende songs die, zoals je inmiddels van The Bowery gewend bent, gaan over het echte leven, zoals velen het (her)kennen. Puur met een rauw randje. Over twijfel, pijn en verdriet. Maar ook over hoop en geloof. Nooit bedoeld om een antwoord te geven, maar om te delen en soms om iets in de gedachten van de luisteraar in beweging te zetten. De achterliggende tijd heeft meer dan ooit blootgelegd dat we kwetsbaar zijn en ons doen beseffen waar het in het leven echt om draait.

The Bowery & Band komt deze theaterconcerten in een royale bezetting waarbij de doorleefde stem van leadzanger Rokus Maasland vergezeld wordt door een viertal topmuzikanten die samen de verhalen achter de songs van The Bowery tot leven brengen. Uiteraard wordt, naast de inmiddels bekende Bowery-songs, het volledige nieuwe album gespeeld en zal verhalenverteller Rokus de luisteraars ook deze avonden weer meenemen naar de achtergrond van de nieuwe en oude songs.

Een heerlijke avond vol liedjes om in te wonen. The Bowery is er klaar voor!