The Bowery & Band: Time and Again (theatertour)

Barneveld, Schaffelaartheater, zaterdag 19 november 2022, 20:15 - 22:15 uur

Dit event is voorbij. Kijk in de agenda van The Bowery voor nieuwe data.

Reacties van bezoekers

N. Breman
Wat een fantastische avond met prachtig ontroerende muziek die echt "binnen" kwam. Wat een stem zeg, wow!!
Dirja
Prachtig! Met het vertellen van de verhalen gaan de liederen nog meer leven en de muziek zit heel goed in elkaar, de muziek vertelt naast de woorden ook het lied, heel treffend!
Gerdine
Ontzettend genoten van deze avond. Er word gezongen over het leven. Bij elk nummer kun je wel een link leggen naar je eigen leven.
Henny
Erg mooie avond, geweldige stem en inderdaad mooie huisjes om even in te wonen.
Margreet
Wow wat een stem! Prachtig concert. Echt genoten!
Linda
FANTASTISCH!!! Wat een schitterende stem en muziek! Met een mooie, diepgaande boodschap. We zijn zeer geraakt!
Peter
Sterk spul, dat FishermanFriends... Man wat een stem, wat een geluid, wat een teksten, en wat gaat het nog meer leven met de uitleg!
Bianca
Geweldige stem komt echt bij je binnen , echt een geweldige avond

Info

De Nederlandse band The Bowery bracht in september hun nieuwe album ‘Time and Again’ uit en presenteert de nieuwe songs tijdens een theatertour door het hele land. Rokus Maasland vormt met zijn karakteristieke stemgeluid de basis voor The Bowery, maar voor deze tour neemt hij de volledige band mee. Verwacht theatrale en grootse uitvoeringen van nieuwe en oude favoriete songs, maar tegelijk ook prachtige kleine en intieme kippenvelmomenten.

“The Bowery maakt liedjes waar je even in mag wonen.” – John de Heij | Theaterbakkerheij

Na het succesvolle tweede album ‘Mountains & Valleys’ (2020) heeft Rokus niet stilgezeten. Voor het schrijven van nieuwe songs zocht hij de samenwerking met bekende namen als Cathy Burton, Paul Field, Rogier Pelgrim, Henk Pool en Rob Buis. Traditiegetrouw staat er ook een hertaling van een bestaand liedje op en dat is dit keer een song van niemand minder dan Elly & Rikkert. Een album vol frisse en verrassende songs die, zoals je inmiddels van The Bowery gewend bent, gaan over het echte leven, zoals velen het (her)kennen. Puur met een rauw randje. Over twijfel, pijn en verdriet. Maar ook over hoop en geloof. Nooit bedoeld om een antwoord te geven, maar om te delen en soms om iets in de gedachten van de luisteraar in beweging te zetten. De achterliggende tijd heeft meer dan ooit blootgelegd dat we kwetsbaar zijn en ons doen beseffen waar het in het leven echt om draait.

The Bowery & Band komt deze theaterconcerten in een royale bezetting waarbij de doorleefde stem van leadzanger Rokus Maasland vergezeld wordt door een viertal topmuzikanten die samen de verhalen achter de songs van The Bowery tot leven brengen. Uiteraard wordt, naast de inmiddels bekende Bowery-songs, het volledige nieuwe album gespeeld en zal verhalenverteller Rokus de luisteraars ook deze avonden weer meenemen naar de achtergrond van de nieuwe en oude songs.

Een heerlijke avond vol liedjes om in te wonen. The Bowery is er klaar voor!