Trinity Kerststallen Tour 2022

Zaterdag 10 december 2022, 16:00 - 17:00 uur

Gouda, Goudse manege

Trinity Kerststallen Tour 2022

Gouda, Goudse manege, zaterdag 10 december 2022, 16:00 - 17:00 uur

Reacties van bezoekers

Margriet
Supergaaf en intiem concert! ???? Niet hutje mutje op elkaar en lekker eten en drinken! Goed verzorgd! Ook werden we er niet gelijk uitgeveegd, konden we lekker even eten en nagenieten. Fijne gemoedelijke sfeer! Feestje voor het hele gezin!
Geertruida
Geweldig, feest voor het hele gezin! 4 kids helemaal gelukkig en als ouders dubbel genoten!
Tineke
Leuk!! Superenthousiast, leuke, warme sfeer!
Karin
We hebben genoten. Bedankt. Wat een energie brengen jullie over.
Tinus
Het was geweldig. genoten met vriendin, moeder en kids
Corine
Een straaltje licht in donkere tijden. Even iets gezelligs, iets positiefs, een blik op de Kerst met de Kerstgedachte. Gezellig familieconcert in de manege, sfeervolle stands. En hoogtepunt onze dochter mocht een dansje maken met Elbert. Mocht iemand het vast gelegd hebben dan horen we dat graag (groene jas en witte muts)
Annemieke
Wat een feestje! Wij en onze kinderen hebben genoten! Zij en wij willen volgend jaar weer! ????
Nieuwenhuizen
Superconcert gehad wat een feest met de kids erbij! We zijn er volgende keer weer bij!
Corieke
Ik vond het geweldig, heerlijke muziek en een knusse sfeer! Hopelijk tot volgende jaar!
Irene
Kinderconcert was echt fantastisch! Dit zijn feestje waar wij blij van worden. Echt een aanrader!
Hanna
Wat een bak muzikaliteit in de paardenbak vanmiddag....Onze dochter van 7 dolgelukkig, en wij met haar! Genieten 2.0

Info

Kom samen met je familie of vrienden ook dit jaar weer naar de Trinity Kerststallen Tour: dé plek om in winterse festivalsfeer op te laden voor kerst!

Ook deze winter trekt Trinity langs maneges door het hele land om die op te tuigen tot oergezellige kerststallen. Met hun unieke combinatie van uitbundigheid en diepgang weten ze jong en oud te raken en aan het dansen te krijgen.

Het zijn gekke tijden. Er speelt van alles. Net als in de tijd dat Jezus werd geboren. En we geloven dat Hij nog steeds geboren wil worden in ons Leven. In ons land. Midden in onze sores en gedoe. Kerst is meer nodig dan ooit. Dus wil je samen met honderden anderen meezingen tot je hees bent? Op de toonhoogte komen van kerst? Je verbonden voelen met elkaar ondanks alles? Dan moet je er (opnieuw) bij zijn!

Er is van allerlei lekkers zoals: speciaal bier, chocolademelk en glühwein. En wat dacht je van warme wafels terwijl je luistert naar mooie kerstliedjes? En als het feest losbarst kun je je warm dansen en zingen met Trinity songs, kerstliedjes uit heel de wereld en vele genres. Trinity speelt op twee boerenkarren en de concerten gaan door, wat de temperatuur ook doet. Dus dikke jassen aan en knallen!

Middagvoorstellingen
Speciaal voor kinderen hebben we in Gouda (10 december), Dordrecht (17 december), Drachten (22 december) en Putten (23 december) een middagvoorstelling: een geweldige show met een mix van kerst en Trinity Wereldwijs. Omdat het voor jou als gezin best dure tijden zijn, hanteren we voor deze voorstelling een vaste prijs voor iedere bezoeker. De middagvoorstelling is korter en daarmee ook voor kinderen vanaf 4 jaar geschikt.

Reacties van eerdere bezoekers aan de Kerststallen Tour:

‘Wij hebben ons kerstdiner ingeruild om met de hele familie naar de Trinity Kerst Stallen Tour te gaan’. Voor iedereen leuk en bere-gezellig’. - Joke Lanninga

‘Na dit concert kan onze kerst niet meer stuk’ - Michael Lannoo

‘Voor ons is dit de plek waar we met gelovige EN niet-gelovige vrienden Kerst kunnen vieren’ - Marieke van Eijk

Veilig reserveren:
Op alle concertplekken is er goede ventilatie. Mochten de coronamaatregelen tijdens de tour toch roet in het eten gooien, wordt er gekeken naar een online variant. Dan rekenen we alleen de kosten van een online ticket en krijg je de rest van het bedrag teruggestort.