Pasen met Sela - Hard geslagen, vastgenageld

Amersfoort, Ontmoetingskerk (Hart van Vathorst), zaterdag 18 maart 2023, 20:00 - 22:15 uur

Dit event is voorbij. Kijk in de agenda van Sela voor nieuwe data.

Reacties van bezoekers

Yves
Een prachtig, emotioneel concert. Zeer mooie aansluitende liederenkeuze over het lijden en de opstanding van Jezus. Mooie luisterliederen en afgewisseld met samenzang was zeer aangenaam. Alle eer aan God. De moeite waard om vanuit Belgisch Limburg naar Amersfoort te rijden met vijf personen.
Bea Van Wiefferen
Hele mooie avond, goed georganiseerd , mix van luisteren en samen zingen was uitstekend, Dank
WG. Van Beek
Geweldige avond. Prachtig concert
Geeske
Hele mooie avond gehad. Heerlijk gezongen èn geluisterd. Mooie mix van liederen. Bijdrage van de doventolken was ontroerend. Prachtig om zo naar Pasen toe te leven. Zegen gewenst voor jullie allemaal.
Cock
Prachtig concert. Mooi van opbouw. Goede muziek; fijne afwisseling tussen luisteren en meezingen. Jullie leken al jaren samen te spelen/zingen. Topavond.
Sari Van Rijnswou
Heel erg genoten! Mooie luisterliederen en heerlijk ook afgewisseld met samenzang. De doventolken waren voor mij een verrijking van de avond.
Mary
Prachtige weg naar Pasen via dit programma met heel mooie liederen! Hoop van harte dat het lied "God U kent de namen.." op de nieuwe cd komt te staan!!
Gysèle
Super mooie avond gehad in Amersfoort! Genoten zo mooi om samen naar het paasfeest te gaan en te zingen tot Gods eer
Margreet
Indrukwekkend mooi, heel mooi om op deze manier stil te staan bij Pasen. Afwisseling tussen luisteren en samenzang was fijn
Daniël
Prachtig hoopvol, zang en samenzang! Mooie combinatie van bezinning, verstilling en lofprijs/aanbidding! Dank voor de prachtige avond, de mooie liederen!
Martwilda
Wat was het weer een prachtige avond. Dat wij met zoveel mensen stil mogen staan bij het lijden en sterven van Jezus. Mooie mix van luisteren en zingen. Bedankt Sela voor deze mooie avond en hopelijk zullen er nog meer mooie avonden volgen. Gods zegen
Marja
Prachtig concert op weg naar Pasen met zoveel mensen te delen.Heerlijke gezongen. Dank Cela op naar het volgende concert
Kees
Elke keer weer een feest om met zo velen God groot te maken. Dank Sela, voor jullie inzet en getuigenis. We hopen nog veel van/met jullie te zingen.
Ger
Het was echt prachtig. Wat een gaven en talenten hebben jullie gekregen, iets om heel dankbaar voor te zijn.
Tom
Geweldig, de doventolken droegen iets wezenlijks toe aan de voorstelling. Wat drama betreft had de zanger iets meer passie mogen tonen. De geluidstechniek was in het begin perfect ingevuld. Maar na de eerste twintig minuten werd de verstaanbaarheid wat minder en in het tweede deel was wat mij betreft het volume te hard. De organisatie van de kerk zoals ingangscontrole en catering kan niet beter.

Info

Droeg een mens ooit zoveel lijden,

zag een ziel ooit zo’n verdriet?

Smalend spotte elke vijand,

angstig vluchtte elke vriend.

Sela start half februari 2023 met een nieuwe reeks paasconcerten. Het is voor het eerst in 3 jaar dat het weer mogelijk is om samen stil te staan bij het hoogtepunt in het kerkelijk jaar. Aan de reeks zijn plaatsen toegevoegd die de band niet vaak aandoet zoals Oudenbosch, Surhuisterveen, Dedemsvaart, Rouveen.

Tijdens de concerten ervaren we het donker en het licht met bekende Paasliederen en geliefde Sela-liederen. Op het programma staan onder andere de liederen Hard geslagen, vastgenageld, Opgestaan en U zij de glorie.