Pasen met Sela - Hard geslagen, vastgenageld

Zaterdag 11 maart 2023, 20:00 - 22:15 uur

Gouda, Sint-Janskerk

Pasen met Sela - Hard geslagen, vastgenageld

Gouda, Sint-Janskerk, zaterdag 11 maart 2023, 20:00 - 22:15 uur

Reacties van bezoekers

Inge
Opnieuw een geweldig concert.
Ida
Mooie liederen en prachtige stemmen.
Antoinette
Was mooie avond!
Cora
Alles ter ere van onze God ! Geweldig hoe jullie deze avond ons meenamen in het paasevangelie.
Jan Schouten
Het was weer top wat jullie in de Sint Janskerk op 11 maart 2023 hebben gebracht, ik heb heel veel concerten meegemaakt in Engeland in Wenen Oostenrijk, maar dit van de groep Sela was iets heel apart, het achtergrond koortje is een goede greep, het geluid klinkt nu voller als bij het concert in de Brugkerk in Waddinxveen, wanneer zijn jullie weer in de buurt van Waddinxveen, dan kom ik zeker weer, ik geniet van de zang, het samen zingen voor God onze vader doet mij goed, ik word dit jaar op 11oktober 87 jaar, als God het mij zijn gegeven. Zegt Jan Schouten, heb heel veel meegemaakt in mijn leven, maar ben altijd mijn vertrouwen houden in God de almachtige, helaas mijn allerliefste vriendin Jeanne Pieternella overleden op 26 oktober 2021 in het nabij zijn van mij, door de ziekte Alzheimer, wij hebben veel gebeden op genezing, dan zei ze dat tegen mij, ik heb veel gebeden om genezing, maar het help mij niet, dan zei ik heb maar vertrouwen in God, dan komt het allemaal goed, ik heb gevoeld dat een engel haar heeft begeleid naar de hemel zegt Jan Schouten.
Leo
Mooie avond vol inspirerende liederen. Mooi om zowel met elkaar het lijden sterven van Christus te gedenken, ook het feest van de opstanding. Complimenten ook aan de nieuwe leden van Sela!
Linda
Prachtige avond. Heel mooi gezonden. Prachtige stemmen. Heel bijzonder spel van fluit, viool en handpan. Heel fijn dat er oude liederen van vroeger bijzaten en wat oudere van Sela. Ook prachtige nieuwe. Bijzonder ingetogen, prachtig! Mooie boodschap.
Gonda
Het was een geweldig, prachtig, ontroerend, bemoedigd concert!!! We hebben genoten en uit volle borst meegezongen!
Stefani Tijdeman
Prachtig programma en een mooie avond band en samenzang afgewisseld.
Hanneke
Indrukwekkende avond! Fijn om dan met elkaar de lijdensgeschiedenis te volgen. Dat Hij voor ons gestorven is aan het kruis. En op het eind dan met elkaar te mogen uitjubelen dat Hij overwon. De nieuwe bandleden passen er goed bij! Na lange tijd raakte de muziek mij weer, wat het nog bijzonderder maakte.
Gertjan
Wat fijn om samen de naam van onze God groot te maken .Geweldig concert .
Francien
Eerste deel erg mooi. Tweede deel beetje herhaling. Jammer dat we niet alleen Sela Liederen hebben gezongen.

Info

Droeg een mens ooit zoveel lijden,

zag een ziel ooit zo’n verdriet?

Smalend spotte elke vijand,

angstig vluchtte elke vriend.

Sela start half februari 2023 met een nieuwe reeks paasconcerten. Het is voor het eerst in 3 jaar dat het weer mogelijk is om samen stil te staan bij het hoogtepunt in het kerkelijk jaar. Aan de reeks zijn plaatsen toegevoegd die de band niet vaak aandoet zoals Oudenbosch, Surhuisterveen, Dedemsvaart, Rouveen.

Tijdens de concerten ervaren we het donker en het licht met bekende Paasliederen en geliefde Sela-liederen. Op het programma staan onder andere de liederen Hard geslagen, vastgenageld, Opgestaan en U zij de glorie.