Pasen met Sela - Hard geslagen, vastgenageld

Donderdag 9 maart 2023, 20:00 - 22:15 uur

Elburg, Oosterkerk

Pasen met Sela - Hard geslagen, vastgenageld

Elburg, Oosterkerk, donderdag 9 maart 2023, 20:00 - 22:15 uur

Reacties van bezoekers

Hans Lemans
Mooi om zo samen te zingen en de Heer te prijzen voor wat Hij deed voor ons. We waren in Elburg in een uitverkochte Oosterkerk. We hebben genoten.
Bert
Een mooi concert, bedoeld tot eer van Zijn Naam: Verlosser. Het programma na de pauze vond ik beslist mooier dan voor de pauze. Als je een gebed zingt, mag je houding daarmee in overeenstemming zijn. De meerwaarde van de belichting herken ik niet; juist het tegendeel.
Liesbeth
Prachtig. Mooie en pakkende teksten en samen bekende lideren zingen. We hebben genoten!
Jamie
Het was weer een prachtig concert, ik vond vooral het programma voor de pauze erg mooi. Het verhaal van de lijdensweg was prachtig uitgevoerd.
Femke
Prachtig!
Laura
Ik vond het concert echt waanzinnig. Heel mooi, gevarieerd aanbod en de sfeer was erg goed. Ook een mooie afwisseling tussen meezingen en luisteren. Ik heb genoten.
Pieter
We hebben erg genoten van dit mooie concert (mooie liederen met teksten die er toe doen en fijne samenzang afgewisseld met liederen van de band).
Henk
Een geweldige avond met veel zingen. Zelf vond ik het jammer dat we via dolerossa niet mee mochten zingen ,omdat wij ook verantwoordelijk zijn voor zijn dood.
Marjolein
Erg mooi concert!!! Dit was mijn eerste live Sela ervaring en zeker voor herhaling vatbaar! Ook een mooie opbouw van begin tot eind!
Marja
Het was geweldig! Wat een prachtige avond!
Marjan
Genoten van het concert in Elburg. Heel indrukwekkend om samen zingend en luisterend te gedenken en te loven wat onze Heer voor ons heeft gedaan....
Giesanne
Geweldig genoten, vooral van U zij de glorie en Glorie aan God. Heerlijk om zo samen de Heer te prijzen met zoveel van Zijn kinderen bij elkaar!
Henriëtte
Prachtige avond . Mooi ook de opbouw van het lijden en sterven van Jezus Christus. Mooie liederen en muziek was erg mooi . Tip : misschien de volgende keer alle liederen ook die gezongen worden door Lars en Mirjam ondertitelen op het scherm . Als slechthorende is het dan moeilijk om ook dat te verstaan . Meeste ken ik dus dat hoor je wel maar de nieuwste liederen niet . Ik zou dan alles ondertiteling doen . Verder top !
Henk
Top????????
Corry
Wat was het weer heerlijk was met mijn man en dochter. genoten van Zang en Muziek.God grootmaken met zo veel mensen .geweldig We zijn nog steeds fan al 17 jaar.
Heico
Het was een prachtig,uitgebalanceerd programma. Veel samenzang maar ook veel luisterliederen m.b.t Pasen. Ik was aan de late kant en had daardoor een plaats bijna achteraan, maar ook hier was het geluid uitstekend te noemen. Voor herhaling vatbaar!
Henriëtte
Het was .. weer .. geweldig! Indrukwekkend heb ik de minuut stilte ervaren. Wat Jezus deed voor mij...... Gods zegen voor jullie!

Info

Droeg een mens ooit zoveel lijden,

zag een ziel ooit zo’n verdriet?

Smalend spotte elke vijand,

angstig vluchtte elke vriend.

Sela start half februari 2023 met een nieuwe reeks paasconcerten. Het is voor het eerst in 3 jaar dat het weer mogelijk is om samen stil te staan bij het hoogtepunt in het kerkelijk jaar. Aan de reeks zijn plaatsen toegevoegd die de band niet vaak aandoet zoals Oudenbosch, Surhuisterveen, Dedemsvaart, Rouveen.

Tijdens de concerten ervaren we het donker en het licht met bekende Paasliederen en geliefde Sela-liederen. Op het programma staan onder andere de liederen Hard geslagen, vastgenageld, Opgestaan en U zij de glorie.