Pasen met Sela - Hard geslagen, vastgenageld

Woensdag 29 maart 2023, 20:00 - 22:15 uur

Rotterdam, Grote of Sint-Laurenskerk

Pasen met Sela - Hard geslagen, vastgenageld

Rotterdam, Grote of Sint-Laurenskerk, woensdag 29 maart 2023, 20:00 - 22:15 uur

Reacties van bezoekers

Marco
Prachtconcert , het samenzang , de opbouw van de liederen en een indrukwekkende minuut stilte , een prachtige start om de pasen mee in te gaan.
Nienke
Hele mooie avond!
Angelique Moolenaar
Het was prachtig. Zo ontroerend en byzonder om met zovelen compleet stil te zijn, te luisteren en meezingen. Wij zijn onder de indruk. Ook de organisatie was fijn geregeld zodat het ook prima met een rolstoel begaanbaar was.
Lisanne
Erg mooi programma. Mooie opbouw. Zowel meezingers als luisteren. Voor herhaling vatbaar!
Jenneke Donkersteeg
We hebben weer genoten! Ook van de nieuwe muzikanten! God is goed!
Renate
Een mooi en wisselend programma. Prachtige liedjes
Jos
Mooi afwisselend programma. Ook heel fijne samenzang onderdelen. Mooie akoestiek en belichting in de kerk.
Eline & Joyce
Wat hebben we weer genoten van Sela! Geweldig fijne avond gehad in de Laurenskerk!! Heerlijk gezongen en geluisterd. Mooi!!
Gerda
God Lof. Wat is het heerlijk om met zoveel mensen samen Gods majesteit en liefde te bezingen. Een voorproefje van de hemel.
Jos Van Dijk
Prachtige avond! Lof het Lam!
Elly
Geweldig concert, ben echt geraakt
Rianne
Prachtige avond! Fijne manier om in alle rust stil te staan bij zijn lijden en opstanding. Ontroerd, geraakt, bemoedigd en verheugd!
Paul
Mooi programma van oude en nieuwe liederen op weg naar Goede Vrijdag en Pasen. Heerlijke samenzang en ook verstilling. Fijn dat de band in vernieuwde samenstelling nog steeds als mooie eenheid klinkt. Heb ervan genoten. Raakt alle emoties van het Paasevangelie.
Maarten
Indrukwekkend. Goede afwisseling tussen luisteren en samenzang, en ook al mag het niet, maar wat een prachtige kerk…
Marian
Echt zo'n mooie avond..stilstaan bij wat Jezus voor ons heeft gedaan... stil..ingetogen en uitbundig gevierd. Wat een talent en prachtige teksten, muziek..zang..instrumenten. we hebben weer enorm genoten.
Puck
Was voor mij kennismaking met Sela. Inhoudelijk prachtige liederen, dit lijdens verhaal van Jezus wat óns leven bracht. Integere bandleden die hun vak verstaan. Heerlijk Nederlands tussen al het Engelse geweld.
Onno
Heerlijk concert. Veel samenzang met een heerlijk grote gemeente. SELA is ondanks alle verandering echt SELA gebleven. Enorm veel waardering hiervoor. Qua inhoud heb ik echt genoten van het toeleven naar Pasen door middel van de muziek.
Wilma
Het was weer zooooo mooi. Sela blijft in de nieuwe samenstelling ook echt SELA. Een prachtige combinatie van nieuwe en “oude” liederen. Wat een inspiratie voor de kerkmuziek in Nederland!
Anneke
Met zoveel mensen midden in Rotterdam God groot maken! Het was zo geweldig mooi! Alle eer aan Hem!
Sjanie
Geweldig mooi concert gisteravond in ern prachtige kerk. Hele mooie liederen en ook prachtig de kleuren en motieven die geprojecteerd werden op het plafond. Erg genoten maar ook heel dubbel ivm overlijden van iemand die mee zou gaan.

Info

Droeg een mens ooit zoveel lijden,

zag een ziel ooit zo’n verdriet?

Smalend spotte elke vijand,

angstig vluchtte elke vriend.

Sela start half februari 2023 met een nieuwe reeks paasconcerten. Het is voor het eerst in 3 jaar dat het weer mogelijk is om samen stil te staan bij het hoogtepunt in het kerkelijk jaar. Aan de reeks zijn plaatsen toegevoegd die de band niet vaak aandoet zoals Oudenbosch, Surhuisterveen, Dedemsvaart, Rouveen.

Tijdens de concerten ervaren we het donker en het licht met bekende Paasliederen en geliefde Sela-liederen. Op het programma staan onder andere de liederen Hard geslagen, vastgenageld, Opgestaan en U zij de glorie.