Pasen met Sela - Hard geslagen, vastgenageld

Kampen, Bovenkerk, vrijdag 31 maart 2023, 20:00 - 22:15 uur

Dit event is voorbij. Kijk in de agenda van Sela voor nieuwe data.

Reacties van bezoekers

Grietje
Was weer mooi
Koos Lange
Wat is het mooi als je met zoveel mensen God kunt en mag eren. Sela neemt je daarin op een heel mooie manier mee. De beide bijbellezingen en het uitgesproken gebed geven het concert een diepe lading. Ik wens de nieuwe zanger (Lars) toe dat hij meer expressie kan toevoegen aan zijn rol. Een mooie stem!
Hanneke
Genoten van een mooie avond in de Bovenkerk
Ankie Schoemaker
Genoten van deze avond. Teksten raakten ons diep in het hart.
Leonie
Wat zijn jullie mooie mensen met waardevolle gaven. Ik geniet elke keer weer van de teksten en muziek, ze geven mij troost, kracht en maken mij dankbaar dat ik een kind mag zijn van deze grote God. Lars wat heb je een mooie stem en wat passen de stemmen van Lars en Mirjam mooi bij elkaar. Niet niks om voor zoveel mensen te zingen lijkt mij, ik hoop dat je steeds meer los kan komen waardoor de teksten toe zullen nemen in kracht en diepgang. Ik wens jullie Gods zegen over jullie werk.
Jan En Evelien
Wat was het weer een mooie avond! Luisteren naar en samen zingen van mooie liederen.
Leo
Geweldig om zo mel elkaar zingend te gedenken en te vieren wat Jezus voor ons heeft gedaan. Hem zij de eer en de glorie!!
Jan En Janneke
Geweldig genoten van het concert. Glorie aan God.
Martijn
Prachtig concert weer. Mooie locatie ook!!! Heerlijk muziek om te luisteren, met goed verhaal. Het samen zingen was ook super.
Douwelina
Het was weer een prachtige avond. Zo mooi om met zoveel mensen te mogen zingen tot Gods eer!
Harma
Het was super om er weer bij te zijn. Heb er weer erg van genoten.

Info

Droeg een mens ooit zoveel lijden,

zag een ziel ooit zo’n verdriet?

Smalend spotte elke vijand,

angstig vluchtte elke vriend.

Sela start half februari 2023 met een nieuwe reeks paasconcerten. Het is voor het eerst in 3 jaar dat het weer mogelijk is om samen stil te staan bij het hoogtepunt in het kerkelijk jaar. Aan de reeks zijn plaatsen toegevoegd die de band niet vaak aandoet zoals Oudenbosch, Surhuisterveen, Dedemsvaart, Rouveen.

Tijdens de concerten ervaren we het donker en het licht met bekende Paasliederen en geliefde Sela-liederen. Op het programma staan onder andere de liederen Hard geslagen, vastgenageld, Opgestaan en U zij de glorie.