Timzingt - Laatste Wil

Donderdag 26 oktober 2023, 20:00 - 22:00 uur

Barneveld, Schaffelaartheater

Timzingt - Laatste Wil

Barneveld, Schaffelaartheater, donderdag 26 oktober 2023, 20:00 - 22:00 uur

Reacties van bezoekers

Vd Berg
In één woord: Geweldig !!!
Ria
Heerlijke avond uit! Combinatie ernst verpakt in humor maakt het voor mij uniek. Ook schuwt Tim de zelfspot niet. Zouden meer christenen moeten doen... Heel verfrissend.
Ben
Ge-wel-dig!!!
Anke
Geweldig! Zo vreselijk gelachen om de spiegel die ons eigenlijk wordt voorgehouden. Met doordenkertjes naar huis. Zeker een aanrader!
Corrie
Heerlijk gelachen, soms schuurt het en dat is prima, wat een talent en woordkunstenaar. Een ele mooie onderliggende boodschap. Genoten!
Annet
Al vaak naar een voorstelling van Tim geweest en elke keer is het mega gaaf. Elke keer weer verrassend; waar haalt hij het vandaan! Zo herkenbaar, waar hij doorheen prikt. Wat een woordgrappen, scherpe humor, geweldige liedjes, maar altijd met een prachtige centrale boodschap waar je echt wat mee kan. Topavond gehad!
Mamadien
Fantastische avond. Weer spiegel voorgehouden gekregen. Actuele boodschap in onze individualistische maatschappij. Ga zo door Tim. Zie uit naar je volgende tour.
Ina
Ina wat een energie en zoveel woordspelingen zo genoten en ook diepgang herkenning eigenlijk ook een heel mooie boodschap bedankt voor zo een prachtige avond
Heidi Foppen
Heerlijke avond , lekker gelachen en een hoop is herkenbaar. Top avond gehad ???? dank je wel Tim op naar de volgende ????
Hannah
Niet wat ik verwacht had, nav eerder optreden. Rondom sommige (gevoelige) onderwerpen tenenkrommend, en geregeld makkelijke humor. Jammer.
Hendrik
Geweldige voorstelling. Alles wat je denkt maar niet zegt, komt voorbij. Het mooie thema geeft veel stof tot nadenken en -praten en het gaan doen!
Netty
Door alle humor heen een diepe boodschap die je aan het denken zet: wat maakt voor mij het leven de moeite waard! Waarbij tante Geertje in al haar eenvoud een voorbeeld kan zijn! Een geweldige avond gehad én heerlijk gelachen!!
G Vd B
Grandioos, uniek, herkenbaarheid, eerlijk, gelachen, indringende boodschap!
Henk
Zeer veel stof wat tot nadenken zet. Heel leuk met een geweldige boodschap voor ons als mens .

Info

Wat maakt het leven de moeite waard? En wat is eigenlijk een goed leven? In zijn zesde avondvullende cabaretprogramma gaat Timzingt op zoek naar het antwoord op deze vragen. Een brute vraag van zijn buurman is de aanleiding om hier eens stevig over na te denken.

In scherp doch zinnig cabaret en met behulp van tedere liedjes fileert Timzingt de tijdgeest van succesvol zijn, geluk uitstralen en obsessief fit blijven. Hoe goed is het leven achter voordeuren met NEE/NEE stickers en camera's bij de bel? En wat heeft Tim's christelijke opvoeding voor antwoorden op zijn vragen? Een programma over broos succes, de moeite om betekenis te geven en het zoeken naar grote verhalen die het leven echt goed maken… Want een leven dat niet de moeite waard is, is toch wel het laatste wat je wilt.

Deze theatertour wordt gewaardeerd met het cijfer 9,6.

Enkele reacties van bezoekers:

“Geweldig! Zo vreselijk gelachen om de spiegel die ons eigenlijk wordt voorgehouden. Met doordenkertjes naar huis. Zeker een aanrader!”

“Een fantastische voorstelling. Tim zet je aan het denken en rammelt lekker aan bepaalde denkbeelden. Er zitten goede grappen in, maar de ondertoon maakt het verhaal sterk. Meerdere voorstellingen van hem gezien en hij groeit er steeds meer in.”

“Heerlijk gelachen, soms schuurt het en dat is prima, wat een talent en woordkunstenaar ♥️ Een hele mooie onderliggende boodschap. Genoten!”