Timzingt - Laatste Wil

Zaterdag 4 november 2023, 20:00 - 22:00 uur

Zaltbommel, De Poorterij

Timzingt - Laatste Wil

Zaltbommel, De Poorterij, zaterdag 4 november 2023, 20:00 - 22:00 uur

Reacties van bezoekers

André
Als een tornado neemt Tim je mee in zijn nieuwe show. Ge-wel-dig!!!! Echt een avondje uit met voldoende zelfspot en grappige woordspelingen. Aanrader
Conny
Echt fantastisch weer! Ernst en superhumor wisselden in rap tempo af. Wat een (woord)kunst!
Anja
Enorm genoten van zijn humor, geschaterd van de lach én ook aan het nadenken gezet. Heel knap als je dat voor elkaar krijgt! Complimenten!

Info

Wat maakt het leven de moeite waard? En wat is eigenlijk een goed leven? In zijn zesde avondvullende cabaretprogramma gaat Timzingt op zoek naar het antwoord op deze vragen. Een brute vraag van zijn buurman is de aanleiding om hier eens stevig over na te denken.

In scherp doch zinnig cabaret en met behulp van tedere liedjes fileert Timzingt de tijdgeest van succesvol zijn, geluk uitstralen en obsessief fit blijven. Hoe goed is het leven achter voordeuren met NEE/NEE stickers en camera's bij de bel? En wat heeft Tim's christelijke opvoeding voor antwoorden op zijn vragen? Een programma over broos succes, de moeite om betekenis te geven en het zoeken naar grote verhalen die het leven echt goed maken… Want een leven dat niet de moeite waard is, is toch wel het laatste wat je wilt.

Deze theatertour wordt gewaardeerd met het cijfer 9,6.

Enkele reacties van bezoekers:

“Geweldig! Zo vreselijk gelachen om de spiegel die ons eigenlijk wordt voorgehouden. Met doordenkertjes naar huis. Zeker een aanrader!”

“Een fantastische voorstelling. Tim zet je aan het denken en rammelt lekker aan bepaalde denkbeelden. Er zitten goede grappen in, maar de ondertoon maakt het verhaal sterk. Meerdere voorstellingen van hem gezien en hij groeit er steeds meer in.”

“Heerlijk gelachen, soms schuurt het en dat is prima, wat een talent en woordkunstenaar ♥️ Een hele mooie onderliggende boodschap. Genoten!”