Timzingt - Laatste Wil

Vrijdag 10 november 2023, 20:00 - 22:00 uur

Papendrecht, Theater de Willem

Timzingt - Laatste Wil

Papendrecht, Theater de Willem, vrijdag 10 november 2023, 20:00 - 22:00 uur

Reacties van bezoekers

Vera
Goed gespeeld. Mooi uitgevoerd. ‘Goed leven’ - dat deel kan meer inhoud gebruiken.
Thea
Een fantastische avond gehad.Veel gelachen, leuke liedjes, maar ook ontroerend stilgezet door een liedje, prachtig! Goed gespeeld met zoveel energie! We hebben genoten!
Arie
Mooie avond, gezellig , veel gelachen, maar ook een diepgaande boodschap meegenomen, waard om verder over te denken en in praktijk te brengen
Cindy
Ik heb erg van genoten goede boodschap en leuke grappen. Prikkelend. Goed gedaan.
Christel
Tim houd je een spiegel voor: grappig, ontroerend, rauw en heel veel herkenning. Kortom: aanrader!
Adriaan En Cora
Tim was weer goed op dreef.
Hetty Van Drunen
Gewoon geweldig!
Irene
Erg genoten! Ook dit programma zat weer super in elkaar en de boxjes zijn wederom aangevinkt qua verwachtingen. Vooral veel herkenning, hard lachen en luisteren tot je er stil van wordt.
Steven
Geweldig! Sterk thema, confronterende liedjes en heerlijk gelachen.
Jacoline
Een Topavond, boordevol woordgrapjes, muzikaal talent en diepliggende boodschap! Ik raad iedereen aan om hierheen te gaan! Gezellig om na afloop met elkaar nog een drankje te nuttigen.

Info

Wat maakt het leven de moeite waard? En wat is eigenlijk een goed leven? In zijn zesde avondvullende cabaretprogramma gaat Timzingt op zoek naar het antwoord op deze vragen. Een brute vraag van zijn buurman is de aanleiding om hier eens stevig over na te denken.

In scherp doch zinnig cabaret en met behulp van tedere liedjes fileert Timzingt de tijdgeest van succesvol zijn, geluk uitstralen en obsessief fit blijven. Hoe goed is het leven achter voordeuren met NEE/NEE stickers en camera's bij de bel? En wat heeft Tim's christelijke opvoeding voor antwoorden op zijn vragen? Een programma over broos succes, de moeite om betekenis te geven en het zoeken naar grote verhalen die het leven echt goed maken… Want een leven dat niet de moeite waard is, is toch wel het laatste wat je wilt.

Deze theatertour wordt gewaardeerd met het cijfer 9,6.

Enkele reacties van bezoekers:

“Geweldig! Zo vreselijk gelachen om de spiegel die ons eigenlijk wordt voorgehouden. Met doordenkertjes naar huis. Zeker een aanrader!”

“Een fantastische voorstelling. Tim zet je aan het denken en rammelt lekker aan bepaalde denkbeelden. Er zitten goede grappen in, maar de ondertoon maakt het verhaal sterk. Meerdere voorstellingen van hem gezien en hij groeit er steeds meer in.”

“Heerlijk gelachen, soms schuurt het en dat is prima, wat een talent en woordkunstenaar ♥️ Een hele mooie onderliggende boodschap. Genoten!”