Timzingt - Laatste Wil

Woensdag 6 december 2023, 20:00 - 22:00 uur

Nunspeet, Theater Veluvine

Timzingt - Laatste Wil

Nunspeet, Theater Veluvine, woensdag 6 december 2023, 20:00 - 22:00 uur

Reacties van bezoekers

Edith Franken
Een heerlijk programma! Humor, prikkelend, duidelijk statement!! Kortom Genoten!!
Hanneke
Heel herkenbaar, mooie woordspelingen, niet ’te’. Erg gelachen, kortom: fijne avond.
Wim
Ik herken veel in de al gegeven reacties. Hoewel ik ook moest lachen om de scene over Roy, keek ik toch even naar zijn ouders. Ik zag een traan.
Richard
Wij hebben genoten van de voorstelling. Mooie woordspelingen.
Gert
Ook wij hebben genoten van de voorstelling, treffende uitbeeldingen en vertolkingen, met veel humor gebracht, van personages en situaties, uit het leven gegrepen van ouders met kinderen, probleem van individualisme in samenleving (er is meer dan je eigen verhaal!) goed aangegeven tevens uitnodiging tot “goed leven” op een treffende en inspirerende wijze overgebracht. Knappe woordspelingen en associaties. Klasse!
Janny
We hebben genoten en gelachen. Super spitsvondige woordspelingen. Nam ook het leven op de korrel, consumptiemaatschappij. Erg knap.
Peter Bosch
Super leuk grappig met een serieuze ondertoon , herkenbare issues geniale woordgrappen. De grote vraag is : wat maakt het leven de moeite waard? (Als er alleen verliezers zijn)
Denisya
Hilarisch. Het was een geweldige voorstelling. Super hard gelachen. En veel dingen herkend. Ik heb eerder een show van hem gezien. Echt een aanrader. Hele goede grappen
Henri
Een prachtige doorlopende lijn die tot nadenken stemt, (gelukkig) zonder pasklare antwoorden. Mooi gemixt met hilarische, herkenbare en soms scherpe grappen, nadenkers en mooie kleine liedjes. Tante Geertje heeft een plek in mijn hart ingenomen als metafoor voor het goede leven.
Jan
Humoristisch, sprankelend en inspirerend. Naast gewoon genieten ook veel stof tot nadenken. Klasse.
Erna
Humoristische woordspelingen, mooie, grappige, ontroerende liedjes. Genoten van de voorstelling.
Hans
Het was voor ons de 1e keer. Gewoon Top! Grote klasse wat een tekent en…..een goede boodschap waar iedereen iets mee kan.
Onno
Een leuke avond gehad waar ik veel heb gelachen. Veel geschetste beelden zijn ontzettend herkenbaar. De woordgrapjes zijn leuk en ook de diepere laag zit mooi als rode draad door het programma. Maar wat is nou het antwoord op de vraag?. Kan iemand mij de moeilijke grappen uitleggen. Ik ben daar niet zo'n sterretje in :-)

Info

Wat maakt het leven de moeite waard? En wat is eigenlijk een goed leven? In zijn zesde avondvullende cabaretprogramma gaat Timzingt op zoek naar het antwoord op deze vragen. Een brute vraag van zijn buurman is de aanleiding om hier eens stevig over na te denken.

In scherp doch zinnig cabaret en met behulp van tedere liedjes fileert Timzingt de tijdgeest van succesvol zijn, geluk uitstralen en obsessief fit blijven. Hoe goed is het leven achter voordeuren met NEE/NEE stickers en camera's bij de bel? En wat heeft Tim's christelijke opvoeding voor antwoorden op zijn vragen? Een programma over broos succes, de moeite om betekenis te geven en het zoeken naar grote verhalen die het leven echt goed maken… Want een leven dat niet de moeite waard is, is toch wel het laatste wat je wilt.

Deze theatertour wordt gewaardeerd met het cijfer 9,6.

Enkele reacties van bezoekers:

“Geweldig! Zo vreselijk gelachen om de spiegel die ons eigenlijk wordt voorgehouden. Met doordenkertjes naar huis. Zeker een aanrader!”

“Een fantastische voorstelling. Tim zet je aan het denken en rammelt lekker aan bepaalde denkbeelden. Er zitten goede grappen in, maar de ondertoon maakt het verhaal sterk. Meerdere voorstellingen van hem gezien en hij groeit er steeds meer in.”

“Heerlijk gelachen, soms schuurt het en dat is prima, wat een talent en woordkunstenaar ♥️ Een hele mooie onderliggende boodschap. Genoten!”