Timzingt - Laatste Wil

Vrijdag 8 december 2023, 20:00 - 22:00 uur

Gouda, De Goudse Schouwburg

Timzingt - Laatste Wil

Gouda, De Goudse Schouwburg, vrijdag 8 december 2023, 20:00 - 22:00 uur

Reacties van bezoekers

Pauline
Wat een geweldige show! Enorm gelachen en daarbij herkenbare onderwerpen die je wakker schudden en aan het denken zetten. Gaaf ook de zang en muziek stukjes erin. Wat een talent! We kijken uit naar de dvd van deze voorstelling.
Elma
Mooi programma: van begin tot eind genoten! Mooie balans tussen humor en diepgang
Judith
Wat was het mooi! Schaterlach en diepe ernst zo dicht bij elkaar. Wat een woordkunstenaar. Wij hebben genoten! Zelfs onze 15-jarige pleeg-puber die met enige tegenzin meeging was positief! Uiteraard is nu de discussie wie er in ons gezinshuis een sterretje of een maantje is. Bedankt Tim! Ga vooral door. Ieder zijn talent, dat is wel duidelijk!
Annette
Wat hebben wij genoten! Geweldige voorstelling! Actueel thema, super goed uitgewerkt met enorm veel humor en spitsvondige woordspelingen En wat een gelaagdheid.
Gea
Soms schuurt, kan het ook zomaar pijnlijk zijn voor deze en gene, maar op het einde de verdieping zet dat ook weer recht. Genoten, wat een talent!
Dineke
Wat een geweldige voorstelling! Serieuze thema's aanpakken op zo'n ludieke manier, stemt tot nadenken. Met een lach en met een traan. En hoe knap al die woordspelingen.
Henk
We zijn vermaakt, maar ook geraakt! geweldige samenwerking tussen Tim en techniek.
Louise
Het was een hele mooie show. Erg genoten. Super knap op 2 uur lang achter elkaar vol te kunnen praten...
José
Genoten van een sprankelend programma, van begin tot eind.
Anne
Een heel goede show, alles zit er in! Naast de -op momenten- confronterende en tegelijk bevrijdende boodschap ook verrassende muzikaliteit!
Jvn
Weer een super leuke avond met veel humor maar ook met een boodschap om over na te denken.

Info

Wat maakt het leven de moeite waard? En wat is eigenlijk een goed leven? In zijn zesde avondvullende cabaretprogramma gaat Timzingt op zoek naar het antwoord op deze vragen. Een brute vraag van zijn buurman is de aanleiding om hier eens stevig over na te denken.

In scherp doch zinnig cabaret en met behulp van tedere liedjes fileert Timzingt de tijdgeest van succesvol zijn, geluk uitstralen en obsessief fit blijven. Hoe goed is het leven achter voordeuren met NEE/NEE stickers en camera's bij de bel? En wat heeft Tim's christelijke opvoeding voor antwoorden op zijn vragen? Een programma over broos succes, de moeite om betekenis te geven en het zoeken naar grote verhalen die het leven echt goed maken… Want een leven dat niet de moeite waard is, is toch wel het laatste wat je wilt.

Deze theatertour wordt gewaardeerd met het cijfer 9,6.

Enkele reacties van bezoekers:

“Geweldig! Zo vreselijk gelachen om de spiegel die ons eigenlijk wordt voorgehouden. Met doordenkertjes naar huis. Zeker een aanrader!”

“Een fantastische voorstelling. Tim zet je aan het denken en rammelt lekker aan bepaalde denkbeelden. Er zitten goede grappen in, maar de ondertoon maakt het verhaal sterk. Meerdere voorstellingen van hem gezien en hij groeit er steeds meer in.”

“Heerlijk gelachen, soms schuurt het en dat is prima, wat een talent en woordkunstenaar ♥️ Een hele mooie onderliggende boodschap. Genoten!”