Timzingt - Laatste Wil

Woensdag 13 december 2023, 20:00 - 21:40 uur

Zwolle, Schouwburg Odeon

Timzingt - Laatste Wil

Zwolle, Schouwburg Odeon, woensdag 13 december 2023, 20:00 - 21:40 uur

Reacties van bezoekers

Jeanine
Ontzettend knap hoe Tim met zoveel humor en talent de kern weet aan te raken en een zaal vol aan het lachen krijgt. Zeer herkenbaar wat hij vertelt over zijn kerkelijke achtergrond en hoe hij de scherpe vragen weet te stellen!
Jacomine
Wat hebben we genoten in Zwolle van Tim. Volop herkenbaarheid, mooi en kwetsbaar. Mooi spiegel voor ons. We gaan nog een keer, nu met onze dochter die er dit keer niet bij kon zijn omdat ze in het buitenland is.
Harm
Als zestigers zijn we blij met de boodschap van Tim: niet jaloers zijn op anderen, maar geniet van het goede in je leven, liefde is de enige weg.
Jantina
Leuke voorstelling...herkenbaar grappig met een goede boodschap...
Margreet
Een heerlijke ontspannen avond. Fijn om zo te kunnen lachen!
Marjo
Fantastisch, we hebben genoten. Een boodschap om over na te denken dus je hebt er thuis ook nog plezier van ????....
Leony
Wat een mooie voorstelling. Actueel, aangesloten bij de vragen van deze tijd. Ik zeg christelijke grappen er uit en ook aan seculier Nederland laten zien! Je hebt een geweldige boodschap gebracht!
René
Geniaal vond ik het! Intelligent bedacht, mooie verhaallijnen, lichtvoetigheid van zware onderwerpen, en soms een beetje Theo Maassen en Youp van 't Hek stem om kracht bij te zetten, viel mij op. Bedankt, en wat zou het mooi zijn als niet alleen christelijke Nederland die hoort, want het verdient een breed publiek. Wel leuk om wat incrowd-grappen te horen, dat benadrukt een wij-gevoel en dat is soms ook prima
Anita
Fantastisch, we hebben genoten
Hilda Visscher
Show zat geweldig goed in elkaar! Genoten, gelachen en met de voorgehouden spiegel nagenietend huiswaarts gegaan. Een show om niet te vergeten ????
Hendrik
Leuke en geweldig grappige voorstelling gehad
W. Kloosterman
Was een prachtige avond met een goede boodschap!
Heidi
Fantastisch! Wat een mooie voorstelling vol 'VERRASSING'
Wil
Het toeval wou dat ik uiteindelijk met een vriendin ben gegaan, hard gelachen! Dankjewel

Info

Wat maakt het leven de moeite waard? En wat is eigenlijk een goed leven? In zijn zesde avondvullende cabaretprogramma gaat Timzingt op zoek naar het antwoord op deze vragen. Een brute vraag van zijn buurman is de aanleiding om hier eens stevig over na te denken.

In scherp doch zinnig cabaret en met behulp van tedere liedjes fileert Timzingt de tijdgeest van succesvol zijn, geluk uitstralen en obsessief fit blijven. Hoe goed is het leven achter voordeuren met NEE/NEE stickers en camera's bij de bel? En wat heeft Tim's christelijke opvoeding voor antwoorden op zijn vragen? Een programma over broos succes, de moeite om betekenis te geven en het zoeken naar grote verhalen die het leven echt goed maken… Want een leven dat niet de moeite waard is, is toch wel het laatste wat je wilt.

Deze theatertour wordt gewaardeerd met het cijfer 9,6.

Enkele reacties van bezoekers:

“Geweldig! Zo vreselijk gelachen om de spiegel die ons eigenlijk wordt voorgehouden. Met doordenkertjes naar huis. Zeker een aanrader!”

“Een fantastische voorstelling. Tim zet je aan het denken en rammelt lekker aan bepaalde denkbeelden. Er zitten goede grappen in, maar de ondertoon maakt het verhaal sterk. Meerdere voorstellingen van hem gezien en hij groeit er steeds meer in.”

“Heerlijk gelachen, soms schuurt het en dat is prima, wat een talent en woordkunstenaar ♥️ Een hele mooie onderliggende boodschap. Genoten!”