Timzingt - Laatste Wil

Vrijdag 1 maart 2024, 20:00 - 22:00 uur

Alphen aan den Rijn, Castellum

Timzingt - Laatste Wil

Alphen aan den Rijn, Castellum, vrijdag 1 maart 2024, 20:00 - 22:00 uur

Reacties van bezoekers

Annelies
Verassend scherpe voorstelling waar alles in zit, van intelligent cynisme tot humor voor de maantjes onder ons ;-) met een lach en een traan.
Korne
Leek programma, herkenbaar voor iedereen. Deels moet je een christelijke achtergrond hebben om de grappen te begrijpen. Grappen zijn soms op het randje, maar dan komen ze wel het beste binnen zodat je erover gaat nadenken. Dus mooie combi van denken en lachen. Top!
Ronald
Erg leuk en goed programma, mooie mix van humor en stof tot nadenken... GENOTEN En als je nog niet geweest bent: Zeker gaan!
Marjolein
Echt top, heerlijk avondje uit. Lekker gelachen:)
Elske
Genoten van zijn openheid; soms scherp, vaak intiem. Heel herkenbare momenten beleeft!
Elly
Wat een fijne avond, lekker gelachen en met veel leuke herinneringen weer naar huis. Daar nog lekker nagepraat en weer gelachen om de spiegel die ons voorgehouden werd. Nog niet geweest? Zeker gaan, het kan nog......

Info

Wat maakt het leven de moeite waard? En wat is eigenlijk een goed leven? In zijn zesde avondvullende cabaretprogramma gaat Timzingt op zoek naar het antwoord op deze vragen. Een brute vraag van zijn buurman is de aanleiding om hier eens stevig over na te denken.

In scherp doch zinnig cabaret en met behulp van tedere liedjes fileert Timzingt de tijdgeest van succesvol zijn, geluk uitstralen en obsessief fit blijven. Hoe goed is het leven achter voordeuren met NEE/NEE stickers en camera's bij de bel? En wat heeft Tim's christelijke opvoeding voor antwoorden op zijn vragen? Een programma over broos succes, de moeite om betekenis te geven en het zoeken naar grote verhalen die het leven echt goed maken… Want een leven dat niet de moeite waard is, is toch wel het laatste wat je wilt.

Deze theatertour wordt gewaardeerd met het cijfer 9,6.

Enkele reacties van bezoekers:

“Geweldig! Zo vreselijk gelachen om de spiegel die ons eigenlijk wordt voorgehouden. Met doordenkertjes naar huis. Zeker een aanrader!”

“Een fantastische voorstelling. Tim zet je aan het denken en rammelt lekker aan bepaalde denkbeelden. Er zitten goede grappen in, maar de ondertoon maakt het verhaal sterk. Meerdere voorstellingen van hem gezien en hij groeit er steeds meer in.”

“Heerlijk gelachen, soms schuurt het en dat is prima, wat een talent en woordkunstenaar ♥️ Een hele mooie onderliggende boodschap. Genoten!”