Timzingt - Laatste Wil

Donderdag 25 april 2024, 20:00 - 22:00 uur

Drachten, Schouwburg De Lawei

Timzingt - Laatste Wil

Drachten, Schouwburg De Lawei, donderdag 25 april 2024, 20:00 - 22:00 uur

Reacties van bezoekers

Rogier
Was weer brullen van het lachen. Maar de boodschap vond ik ook mooi. Kijk naar elkaar om. Maak gewoon een praatje
S. E
Het was weer heel leuk. Tim heeft de gave om lastige onderwerpen te koppelen aan humor en daarmee zijn publiek aan het lachen te maken en aan het denken te zetten. Vooral de grappen over geloofsrichtingen en geloofsgewoonten kan ik erg waarderen. Wat voor mij niet duidelijk was is wat de opening (snel verhaal van 2 jongeren op slaapkamer) te maken had met de rest. Heel goed om ons de spiegel voor te houden wb materialisme en egocentriciteit. Het ‘genieten’ is een doel geworden met gevolgen als: luiheid, overgewicht, oversekst zijn, tegenslagen niet aankunnen. Dat nog maar velen mogen gaan inzien dat het leven pas echt de moeite waard is als Christus gevolgd wordt….. al struikelend, strompelend, achteropkomend. Hij is geduldig, genadig, liefdevol, trouw, volmaakt! Veel succes en zegen voor Tim gewenst. Ga vooral door met de prikkelende uitingen!

Info

Wat maakt het leven de moeite waard? En wat is eigenlijk een goed leven? In zijn zesde avondvullende cabaretprogramma gaat Timzingt op zoek naar het antwoord op deze vragen. Een brute vraag van zijn buurman is de aanleiding om hier eens stevig over na te denken.

In scherp doch zinnig cabaret en met behulp van tedere liedjes fileert Timzingt de tijdgeest van succesvol zijn, geluk uitstralen en obsessief fit blijven. Hoe goed is het leven achter voordeuren met NEE/NEE stickers en camera's bij de bel? En wat heeft Tim's christelijke opvoeding voor antwoorden op zijn vragen? Een programma over broos succes, de moeite om betekenis te geven en het zoeken naar grote verhalen die het leven echt goed maken… Want een leven dat niet de moeite waard is, is toch wel het laatste wat je wilt.

Deze theatertour wordt gewaardeerd met het cijfer 9,6.

Enkele reacties van bezoekers:

“Geweldig! Zo vreselijk gelachen om de spiegel die ons eigenlijk wordt voorgehouden. Met doordenkertjes naar huis. Zeker een aanrader!”

“Een fantastische voorstelling. Tim zet je aan het denken en rammelt lekker aan bepaalde denkbeelden. Er zitten goede grappen in, maar de ondertoon maakt het verhaal sterk. Meerdere voorstellingen van hem gezien en hij groeit er steeds meer in.”

“Heerlijk gelachen, soms schuurt het en dat is prima, wat een talent en woordkunstenaar ♥️ Een hele mooie onderliggende boodschap. Genoten!”