Timzingt - Laatste Wil

Vrijdag 5 april 2024, 20:00 - 22:00 uur

Hoofddorp, C.

Timzingt - Laatste Wil

Hoofddorp, C., vrijdag 5 april 2024, 20:00 - 22:00 uur

Reacties van bezoekers

Inge
Wat een geweldige show! Echt vermakelijk gelachen ???????????? In het begin moest ik even schakelen,: waar gaat dit heen… maar door het verhaal heen een hele mooie en leerzame boodschap!
Petra
Geweldig! Voor het eerst naar Tim zingt en wat hebben we gelachen. Soms op het randje, maar was geen probleem. En toch ook een serieuze boodschap. Wist niet dat hij zo goed was. Nog nooit van hem gehoord. Toevallig voorbij zien komen en kijken wat het is. Volgende tour zijn wij er zeker weer bij.
Hans
Geweldige voorstelling. Spitsvondig en herkenbaar. Mijn vrouw houdt niet zo van cabaret, vaak teveel "over het randje" en te schreeuwerig, maar hier heeft ze met veel plezier en hartelijk kunnen lachen. Top
Gerda H
Wat een geweldige avond. We hebben genoten van de heerlijke humor, de woordspelingen en de lekkere nuchterheid en herkenbaarheid. Heerlijk gelachen, bedankt Tim. Was onze eerste keer bij de show!
Anja
Hele leuke avond gehad. Heerlijk gelachen, maar ook aan het denken gezet. Mooi dat een serieuze boodschap wordt afgewisseld met zoveel humor. Zeer herkenbare dingen gehoord. Was zeer geslaagd.

Info

Wat maakt het leven de moeite waard? En wat is eigenlijk een goed leven? In zijn zesde avondvullende cabaretprogramma gaat Timzingt op zoek naar het antwoord op deze vragen. Een brute vraag van zijn buurman is de aanleiding om hier eens stevig over na te denken.

In scherp doch zinnig cabaret en met behulp van tedere liedjes fileert Timzingt de tijdgeest van succesvol zijn, geluk uitstralen en obsessief fit blijven. Hoe goed is het leven achter voordeuren met NEE/NEE stickers en camera's bij de bel? En wat heeft Tim's christelijke opvoeding voor antwoorden op zijn vragen? Een programma over broos succes, de moeite om betekenis te geven en het zoeken naar grote verhalen die het leven echt goed maken… Want een leven dat niet de moeite waard is, is toch wel het laatste wat je wilt.

Deze theatertour wordt gewaardeerd met het cijfer 9,6.

Enkele reacties van bezoekers:

“Geweldig! Zo vreselijk gelachen om de spiegel die ons eigenlijk wordt voorgehouden. Met doordenkertjes naar huis. Zeker een aanrader!”

“Een fantastische voorstelling. Tim zet je aan het denken en rammelt lekker aan bepaalde denkbeelden. Er zitten goede grappen in, maar de ondertoon maakt het verhaal sterk. Meerdere voorstellingen van hem gezien en hij groeit er steeds meer in.”

“Heerlijk gelachen, soms schuurt het en dat is prima, wat een talent en woordkunstenaar ♥️ Een hele mooie onderliggende boodschap. Genoten!”