Timzingt - Laatste Wil

Woensdag 29 mei 2024, 20:00 - 22:00 uur

Hardenberg, Theater de Voorveghter

Timzingt - Laatste Wil

Hardenberg, Theater de Voorveghter, woensdag 29 mei 2024, 20:00 - 22:00 uur

Reacties van bezoekers

Janette
Mooie avond gehad, veel gelachen. herkenbaar en goeie woordgrappen aan 1 stuk door.
Peter
Hele leuke voorstelling met een leuk en actueel thema! Denk dat Timzingt wel in mijn favorieten lijstje staat!!! Hele goede cabaretier! Zeer vermakelijke avond gehad, van begin tot eind. Hij weet het publiek goed aan het lachen te maken. En soms zelfs emotioneel in positieve zin... Hele zaal was geboeid.
Ellen
Herkenbare situaties worden op hilarische wijze uitvergroot. Scherp maar eerlijk met het hart op de tong. Prachtige avond gehad met een lach en een traan.
Lisanne
Geweldig! Humor sluit goed aan, en het is goed te volgen en toch word er een overdenking mee gegeven. Wij hebben eth gelachen.
Gea
Top avond, Heel veel dingen herkenbaar. Tim heeft ons wel een spiegel voor gehouden en dit stemt tot nadenken.
Petra
We hebben genoten! Een show doorspekt met humor en herkenning, maar mist zeker de diepgang niet. Genoeg overdenkers mee naar huis genomen.
Jeannine
Supersterk elke keer weer. Op het randje en daar hou ik van. Heerlijk gelachen weer en toch ook genoeg atof tot nadenken. Tim, ik geniet enorm van je shows!!!
Bianca
Eigentijds en ontzettend herkenbaar
Annelies
Dag Tim In een woord. Geweldig!!

Info

Wat maakt het leven de moeite waard? En wat is eigenlijk een goed leven? In zijn zesde avondvullende cabaretprogramma gaat Timzingt op zoek naar het antwoord op deze vragen. Een brute vraag van zijn buurman is de aanleiding om hier eens stevig over na te denken.

In scherp doch zinnig cabaret en met behulp van tedere liedjes fileert Timzingt de tijdgeest van succesvol zijn, geluk uitstralen en obsessief fit blijven. Hoe goed is het leven achter voordeuren met NEE/NEE stickers en camera's bij de bel? En wat heeft Tim's christelijke opvoeding voor antwoorden op zijn vragen? Een programma over broos succes, de moeite om betekenis te geven en het zoeken naar grote verhalen die het leven echt goed maken… Want een leven dat niet de moeite waard is, is toch wel het laatste wat je wilt.

Deze theatertour wordt gewaardeerd met het cijfer 9,6.

Enkele reacties van bezoekers:

“Geweldig! Zo vreselijk gelachen om de spiegel die ons eigenlijk wordt voorgehouden. Met doordenkertjes naar huis. Zeker een aanrader!”

“Een fantastische voorstelling. Tim zet je aan het denken en rammelt lekker aan bepaalde denkbeelden. Er zitten goede grappen in, maar de ondertoon maakt het verhaal sterk. Meerdere voorstellingen van hem gezien en hij groeit er steeds meer in.”

“Heerlijk gelachen, soms schuurt het en dat is prima, wat een talent en woordkunstenaar ♥️ Een hele mooie onderliggende boodschap. Genoten!”