Timzingt - Laatste Wil

Zaterdag 6 april 2024, 20:00 - 22:00 uur

Maassluis, Theater Koningshof

Timzingt - Laatste Wil

Maassluis, Theater Koningshof, zaterdag 6 april 2024, 20:00 - 22:00 uur

Reacties van bezoekers

Annemieke
Was echt een geweldige avond, enorm gelachen en enorm geraakt.
Tanja
In 1 woord fantastisch! Diepgang en humor gaan hand in hand! Aanrader!!
Saskia
Echt geweldig,! Humor, ernst, diepgang, wat zit dit knap in elkaar. Ik snap niet hoe iemand dit allemaal bij elkaar krijgt, onthouden kan en op deze manier kan brengen. Tim we hebben er van genoten, van ons mag je naar Carré:)
Henny & Carrous
FANTASTISCH, Tim!!’ Dank je wel … scherp , alert , ontroerend & gelachen !!!!
Froukje En Albert
Fantastisch!
Janienka
Een avondje uit met diepgang. Een show die je aan het denken zet. Scherp, diepgaand, soms schurend en met muziek. We hebben ervan genoten! Thuis hebben we nog wat om over na te denken.
Ruth
Een geweldige avond gehad. Ontzettend gelachen, maar met een diepe boodschap als rode draad door de show heen.

Info

Wat maakt het leven de moeite waard? En wat is eigenlijk een goed leven? In zijn zesde avondvullende cabaretprogramma gaat Timzingt op zoek naar het antwoord op deze vragen. Een brute vraag van zijn buurman is de aanleiding om hier eens stevig over na te denken.

In scherp doch zinnig cabaret en met behulp van tedere liedjes fileert Timzingt de tijdgeest van succesvol zijn, geluk uitstralen en obsessief fit blijven. Hoe goed is het leven achter voordeuren met NEE/NEE stickers en camera's bij de bel? En wat heeft Tim's christelijke opvoeding voor antwoorden op zijn vragen? Een programma over broos succes, de moeite om betekenis te geven en het zoeken naar grote verhalen die het leven echt goed maken… Want een leven dat niet de moeite waard is, is toch wel het laatste wat je wilt.

Deze theatertour wordt gewaardeerd met het cijfer 9,6.

Enkele reacties van bezoekers:

“Geweldig! Zo vreselijk gelachen om de spiegel die ons eigenlijk wordt voorgehouden. Met doordenkertjes naar huis. Zeker een aanrader!”

“Een fantastische voorstelling. Tim zet je aan het denken en rammelt lekker aan bepaalde denkbeelden. Er zitten goede grappen in, maar de ondertoon maakt het verhaal sterk. Meerdere voorstellingen van hem gezien en hij groeit er steeds meer in.”

“Heerlijk gelachen, soms schuurt het en dat is prima, wat een talent en woordkunstenaar ♥️ Een hele mooie onderliggende boodschap. Genoten!”