Timzingt - Laatste Wil

Dinsdag 16 april 2024, 20:00 - 22:00 uur

Veenendaal, De Lampegiet

Timzingt - Laatste Wil

Veenendaal, De Lampegiet, dinsdag 16 april 2024, 20:00 - 22:00 uur

Reacties van bezoekers

Jacinta
GE-WEL-DIG! Wat 'n woordkunstenaar. Hij geeft een zeer goede invulling aan: lachen is herkennen!! Maar.....zet je stiekem toch ook nog aan t denken!
Geertine
Ontzettend gelachen! Wat een scherp optreden!
Geeske
Fantastisch. Razend knap om diepe levensvragen met humor te bespreken. Hilarisch en Ontroerend tegelijk. We hebben ons tranen gelachen en waren diep geroerd. Heel veel dank aan het hele team. Zegen, plezier en inspiratie gewenst!
Bart
Een prachtige voorstelling met veel humor, herkenning en een diepe boodschap.
Hanneke
Ik vind het zó knap hoe je zware onderwerpen binnen kunt laten komen als een veertje. Zes verhaallijnen naast elkaar laten lopen zonder dat wij de draad kwijtraken, zelfs over kleine grappen waar weinig nadruk op lag kon je nog tien minuten nadenken, ik heb in een deuk gelegen en achteraf hebben manlief en ik besproken hoe we ons leven kunnen omgooien om iets te doen met het niet dwingende appèl dat er stiekem toch was. Ik beveel hem iedereen aan :)
Margo
Wat een avond heerlijk gelachen, zo nodig in een wereld vol moeilijk te bevatten onrecht en problemen. We zijn écht anders naar huis gegaan dan we binnenkwamen en kregen ook een positieve boodschap mee.
Karin
Wat een geweldige avond, over reflectie gesproken! Hier praten we nog wel over na. Dank Tim en team !
Jeanet
Wat een geweldig programma met woordgrapjes, eerlijke vragen en ontroerende sketches. Een prachtige voorstelling met top geluid en licht!
Carla
Geweldige avond gehad, heerlijk die humor rond serieuze zaken en gewone dagelijkse herkenbare dingen. In tijden niet zo gelachen!

Info

Wat maakt het leven de moeite waard? En wat is eigenlijk een goed leven? In zijn zesde avondvullende cabaretprogramma gaat Timzingt op zoek naar het antwoord op deze vragen. Een brute vraag van zijn buurman is de aanleiding om hier eens stevig over na te denken.

In scherp doch zinnig cabaret en met behulp van tedere liedjes fileert Timzingt de tijdgeest van succesvol zijn, geluk uitstralen en obsessief fit blijven. Hoe goed is het leven achter voordeuren met NEE/NEE stickers en camera's bij de bel? En wat heeft Tim's christelijke opvoeding voor antwoorden op zijn vragen? Een programma over broos succes, de moeite om betekenis te geven en het zoeken naar grote verhalen die het leven echt goed maken… Want een leven dat niet de moeite waard is, is toch wel het laatste wat je wilt.

Deze theatertour wordt gewaardeerd met het cijfer 9,6.

Enkele reacties van bezoekers:

“Geweldig! Zo vreselijk gelachen om de spiegel die ons eigenlijk wordt voorgehouden. Met doordenkertjes naar huis. Zeker een aanrader!”

“Een fantastische voorstelling. Tim zet je aan het denken en rammelt lekker aan bepaalde denkbeelden. Er zitten goede grappen in, maar de ondertoon maakt het verhaal sterk. Meerdere voorstellingen van hem gezien en hij groeit er steeds meer in.”

“Heerlijk gelachen, soms schuurt het en dat is prima, wat een talent en woordkunstenaar ♥️ Een hele mooie onderliggende boodschap. Genoten!”