Matthijn Buwalda - solotour

Vrijdag 27 oktober 2023, 20:30 - 22:00 uur

Emmen, Grote of Pancratiuskerk

Matthijn Buwalda - solotour

Emmen, Grote of Pancratiuskerk, vrijdag 27 oktober 2023, 20:30 - 22:00 uur

Reacties van bezoekers

Harma
Een prachtig intiem concert, genoten van de verhalen van Matthijn. Soms ontroerend, soms grappig maar altijd heel herkenbaar. Liedjes met diepgang. Dit was mijn eerste concert van hem, maar zeker niet de laatste! Matthijn bedankt, ook namens Wenda.
Pia
Genoten van de avond. Met oude en nieuwe liedjes. En de vertellingen voorafgaand aan de liedjes blijven ontroerend, humoristisch.
Annelies Schaaij
Fantastisch concert, kwetsbaar, intiem, prachtige liedjes, mooie anekdotes. Zeer de moeite waard om een avondje te genieten! Dankjewel Matthijn
Janny
Matthijn weet het leven telkens zo goed te verwoorden. Ook vanavond weer. Zo’n mooie setting ook. In deze kerk met zijn verhaal over zijn opa op het orgel. Het verhaal over de glijbaan en je draagt het niet alléén. Ik heb enorm veel warmte ervaren door je liedjes en verhalen Matthijn.
Drenth
Het werd klein en herkenbaar gebracht, met langwerkende diepe positieve gedachtes..zó wil ik leven.
Wies
Het was een prachtige show, mooie liedjes, persoonlijk verhaal, we hebben genoten Matthijn bedankt.
Esther
Ontwapenend mooi! Liedjes recht uit en in het hart! Wauw Matthijn...het was geweldig. Je bent een zegen en bent gezegend! Dank je wel!

Info

Dit najaar gaat Matthijn Buwalda voor het eerst solo op tour! Tijdens de ‘Matthijn in het klein’ avonden neemt hij je mee terug naar de basis. Een stem en een instrument, een ongedwongen sfeer, met elkaar de liedjes beleven zoals ze ook ontstaan zijn: in het klein. De avonden zullen aanvoelen als uit de hand gelopen huiskamerconcerten.

De liedjeslijst van ‘Matthijn in het klein’ wordt een feest van herkenning. Matthijn zingt zijn meest geliefde liedjes en begeleid zichzelf daarbij op gitaar en piano. Ook krijg je vast een voorproefje van een aantal nieuwe nummers en uiteraard ontbreken de verhalen tussen de liedjes door niet.

Reserveer snel je plek en kom meegenieten van een van deze unieke concerten!

De voorgaande theatertour werd gewaardeerd met het cijfer 9,4.

Enkele reacties van bezoekers:

“Van de eerste tot de laatste noot genoten. Ik kan dit iedereen aanbevelen!”

“Wat een bijzonder mooie avond! Ontzettend bemoedigend en heel veel was precies wat wij nodig hadden op dat moment!”

“Als liedjesschrijver op eenzame hoogte, als verhalenverteller innemend, als muzikant verrassend nieuw. Als toeschouwer genoten.”