Matthijn Buwalda - solotour

Vrijdag 10 november 2023, 20:30 - 22:00 uur

Katwijk, TriPodia

Matthijn Buwalda - solotour

Katwijk, TriPodia, vrijdag 10 november 2023, 20:30 - 22:00 uur

Reacties van bezoekers

Ans
Prachtige liedjes, mooie verhalen die je raken!
Esther
Genoten!!
Esther
Prachtig optreden, heel persoonlijk
Areen
Wat was het weer genieten van alle super liedjes van Matthijn! Elk jaar weer een feest om erbij te zijn!
Jolanda
Bijzondere teksten, die je raken. Mooie muziek en erg genoten
Richard
Wat een geweldige indrukwekkende avond. Matthijn combineert prachtige liedjes met humorvolle tussendoortjes. Wat mij betreft een van NL beste sing a song writers!
Annelies
Geweldige teksten, stem en persoonlijkheid.
Wilma Guijt
Een mooie avond gehad met Matthijn Buwalda die prachtige liedjes zingt die je raken en verhalen kan vertellen met diepgang en humor.
Carla
Wat een mooi mens is Matthijn!!! Wij hebben genoten van zijn eerlijkheid en gevoeligheid in zijn liedjes en van zijn humor wanneer hij vertelt hoe liedjes zijn ontstaan. Super!!!
Mirjam
Echt genoten van een avondje uit bij Matthijn in zijn uit de hand gelopen huiskamer. Rake liedjes, geweldige humor en mooie muziek. Volgend jaar zijn we er weer bij.
Eva
Wat een talent, die Mattijn! Ik was door een vriendin meegenomen naar zijn optreden in Katwijk (Tripodia) en wist alleen dat hij een Christelijke zanger was. Ik had van tevoren niet kunnen bedenken dat ik die avond zo gigantisch hard zou lachen als ik heb gedaan. Mattijn is niet alleen een Christelijke muzikant (hij kan veel meer dan zingen alleen). Hij is ook een komiek, een kleinkunstenaar, een hele sterke sing-a-song-writer en hij is gewoon lekker normaal. Totaal geen kapsones en door de manier waarop hij over zijn vrouw en kinderen spreekt, weet je gewoon dat het goed zit in zijn privé leven en dat hij niet in de val zal trappen waar zo veel andere getalenteerde mensen zo ontzettend vaak in trappen (ik doel op hoogmoed en denken dat buurmans gras groener is ;) Mattijn, je hebt er een fan bij hoor! Bedankt voor het lachen en nadenken en je hebt me geholpen met persoonlijke verdieping in mijn geloofsleven. God is goed!

Info

Dit najaar gaat Matthijn Buwalda voor het eerst solo op tour! Tijdens de ‘Matthijn in het klein’ avonden neemt hij je mee terug naar de basis. Een stem en een instrument, een ongedwongen sfeer, met elkaar de liedjes beleven zoals ze ook ontstaan zijn: in het klein. De avonden zullen aanvoelen als uit de hand gelopen huiskamerconcerten.

De liedjeslijst van ‘Matthijn in het klein’ wordt een feest van herkenning. Matthijn zingt zijn meest geliefde liedjes en begeleid zichzelf daarbij op gitaar en piano. Ook krijg je vast een voorproefje van een aantal nieuwe nummers en uiteraard ontbreken de verhalen tussen de liedjes door niet.

Reserveer snel je plek en kom meegenieten van een van deze unieke concerten!

De voorgaande theatertour werd gewaardeerd met het cijfer 9,4.

Enkele reacties van bezoekers:

“Van de eerste tot de laatste noot genoten. Ik kan dit iedereen aanbevelen!”

“Wat een bijzonder mooie avond! Ontzettend bemoedigend en heel veel was precies wat wij nodig hadden op dat moment!”

“Als liedjesschrijver op eenzame hoogte, als verhalenverteller innemend, als muzikant verrassend nieuw. Als toeschouwer genoten.”