Retraite Wandel Reis Ierland

Ierland, Mizen Head peninsula, vrijdag 6 - zondag 15 september 2024

Info
Tickets
Contact

Ierland is the place to be voor een retraite. Wie het boek ‘De Retraite’ van Kees Postma gelezen heeft zal dit onderstrepen. Je hebt nu de unieke mogelijkheid om mee op retraite naar Ierland te gaan. Voor een ieder die ‘een serieuze geestelijke opkikker’ kan gebruiken.

Het thema op deze retraite: 'Geestelijk gezond in ongewone tijden.' Kees neemt je mee. Daagt je uit. Op de hem zo kenmerkende wijze: ontspannen, lichtvoetig en met een dosis humor.

Onze accommodatie ligt op het schiereiland Mizen Head, in het uiterste zuidwesten van Ierland. Om in het juiste, vertragende ritme te komen maken we een bijzondere oversteek: van Bretagne, het Keltische Frankrijk, naar Cork. Momenten van verdieping maar ook hachelijke avonturen wisselen elkaar af… durf jij ons te vergezellen?

Meer informatie

Retraite Actief Reizen

Retraite Actief Reizen organiseert retraite reizen voor kleine groepen deelnemers (8-16 pers) in binnen- of buitenland. Met als kenmerken: rust, bezinning en uitdaging. Elke reis heeft zijn eigen thema. Naast reisbegeleiding gaat er vaak een spreker mee op reis. Onze reizen hebben verschillende accenten: natuur, wandelen, creatief bezig zijn. Vaak ook een combinatie.Uitgelicht

Retraite Wandel Reis Schotland

Ga mee naar een plek waar je helemaal tot rust komt. Waar je volop kunt genieten van de natuur. Waar je uitgedaagd wordt jezelf te zijn.

Retraite Pelgrim Reis Ierland

Een 7-daags avontuur per trein, boot én te voet over een van de pelgrimspaden in Ierland.

Retraite Actief Reis Noorwegen

Laat je inspireren door het prachtige landschap op deze retraitereis. Kom in de rust. Kom in beweging. Ga in vrijheid!

Retraite Creatief Reis Wales

Geniet een week lang van creativiteit, wandelingen door het prachtige Wales en Gods persoonlijke boodschap voor jou: jij bent approved!

Retraite Wandel Reis Engeland

Een 'back-to-basic' retraitereis met Jannet de Jong naar de kale 'Fells' van Noord-Engeland. Op zoek naar een leven met God vanuit eenvoud.

Retraite Actief Reis Sauerland

Een 8-daagse retraite over verlangend op weg zijn. In de rustieke heuvels van het Sauerland.

Retraite Creatief Reis Drenthe

Een 5-daagse retraite in museumdorp Orvelte in Drenthe. Met bezinning, creatieve workshops en een buitenactiviteit.

Retraite Actief Reizen

Retraite Actief Reizen organiseert retraite reizen voor kleine groepen deelnemers (8-16 pers) in binnen- of buitenland. Met als kenmerken: rust, bezinning en uitdaging. Elke reis heeft zijn eigen thema. Naast reisbegeleiding gaat er vaak een spreker mee op reis. Onze reizen hebben verschillende accenten: natuur, wandelen, creatief bezig zijn. Vaak ook een combinatie.


Algemene voorwaarden en Privacy statement • KVK 30196833