Retraite Creatief Reis Wales

Wales, Hay-on-Wye, vrijdag 21 - vrijdag 28 juni 2024

Info
Tickets
Contact

Reserveer een week om te genieten van het goede dat God voor jou in petto heeft. Hij heeft je gemaakt en dat heeft Hij ‘zeer goed’ gedaan.

We staan hierbij stil en nemen de tijd om te ontdekken welke impact dat op ons leven heeft. Gods ogen rusten genietend op jou en dat is de reden dat jij ook volop mag genieten. Van creativiteit, wandelingen door het prachtige Wales, van je reisgenoten, van lekker eten en goede gesprekken. En van een bijzondere tijd waarin God tot je hart wil spreken en je laat weten: Jij bent approved!

Volop genieten vindt zijn basis in Gods goedkeuring over ons leven. Door middel van rustmomenten, overdenkingen en creativiteit verdiepen we ons tijdens deze reis samen in Gods JA dat over jouw en mijn leven klinkt. We geven God de ruimte om Zichzelf aan ons kenbaar te maken en samen nieuwe diepten te ontdekken in de schoonheid van zijn liefde.

Meer informatie

Data en locaties

Retraite Actief Reizen

Retraite Actief Reizen organiseert retraite reizen voor kleine groepen deelnemers (8-16 pers) in binnen- of buitenland. Met als kenmerken: rust, bezinning en uitdaging. Elke reis heeft zijn eigen thema. Naast reisbegeleiding gaat er vaak een spreker mee op reis. Onze reizen hebben verschillende accenten: natuur, wandelen, creatief bezig zijn. Vaak ook een combinatie.Uitgelicht

Retraite Wandel Reis Schotland

Ga mee naar een plek waar je helemaal tot rust komt. Waar je volop kunt genieten van de natuur. Waar je uitgedaagd wordt jezelf te zijn.

Retraite Pelgrim Reis Ierland

Een 7-daags avontuur per trein, boot én te voet over een van de pelgrimspaden in Ierland.

Retraite Actief Reis Noorwegen

Laat je inspireren door het prachtige landschap op deze retraitereis. Kom in de rust. Kom in beweging. Ga in vrijheid!

Retraite Wandel Reis Engeland

Een 'back-to-basic' retraitereis met Jannet de Jong naar de kale 'Fells' van Noord-Engeland. Op zoek naar een leven met God vanuit eenvoud.

Retraite Wandel Reis Ierland

Op retraite met Kees Postma: ontspannen, lichtvoetig en met een dosis humor. Zoals in zijn gelijknamige boek: 'De Retraite'.

Retraite Actief Reis Sauerland

Een 8-daagse retraite over verlangend op weg zijn. In de rustieke heuvels van het Sauerland.

Retraite Creatief Reis Drenthe

Een 5-daagse retraite in museumdorp Orvelte in Drenthe. Met bezinning, creatieve workshops en een buitenactiviteit.

Retraite Actief Reizen

Retraite Actief Reizen organiseert retraite reizen voor kleine groepen deelnemers (8-16 pers) in binnen- of buitenland. Met als kenmerken: rust, bezinning en uitdaging. Elke reis heeft zijn eigen thema. Naast reisbegeleiding gaat er vaak een spreker mee op reis. Onze reizen hebben verschillende accenten: natuur, wandelen, creatief bezig zijn. Vaak ook een combinatie.


Algemene voorwaarden en Privacy statement • KVK 30196833