Timzingt - Laatste Wil

Zaterdag 2 december 2023, 20:00 - 22:00 uur

Amersfoort, Theater de Flint

Timzingt - Laatste Wil

Amersfoort, Theater de Flint, zaterdag 2 december 2023, 20:00 - 22:00 uur

Reacties van bezoekers

Adri
Wij vonden het een geweldige avond. Veel onderwerpen om over na te denken. Ik zou de gesproken en gezongen teksten graag nog eens beluisteren! Aanrader!
Angelo
Het was een fantastische show. Er zat zoveel in. Je kunt het gerust 2x kijken. Dan ontdek je de 2e keer weer nieuwe dingen.
Sietze
Het was een fantastische avond, we hebben volop genoten.
Bert
Geweldig wat een avond vol humor, woordspelingen en daarbij serieuze zaken om over na te denken: Wat maakt jouw en mijn leven de moeite waard?
Joan
Prachtige avond. Heerlijk herkenbare situaties. Lang niet meer zo gelachen. Maar ook een verhaal dat blijft hangen. Tim krijgt het elke keer voor elkaar om me aan het denken te zetten. Wat doe ik? En dat vind ik heel knap. En ook knap im gewoontes op de hak te nemen zonder te spotten. Gewoon heel erg genoten.
Hieke
Samen met kleindochter genoten van Tims humor en was goede aanleiding voor serieus gesprek.
Annerie
Fijn avondje uit op een mooie locatie Verrast door het programma mooie afwisseling van grappen en liedjes die je raken. Was voor ons eerste maar denk ik niet laatste keer.
Aart
Ik was al fan van Tim, maar deze show is echt geweldig! Zit heel goed in elkaar! Hard gelachen!
Richelle
Heerlijk scherpe humor. Het doel van de voorstelling 'nadenken over de vraag van de zin van je leven' is goed uit de verf gekomen.
Elma
Fantastische avond gehad. Scherp de vinger op de zere plek in samenleving en mijn eigen leven gelegd. We kunnen de wereld niet veranderen, maar wat een hoe dan wel ? Genoeg om over na te denken!

Info

Wat maakt het leven de moeite waard? En wat is eigenlijk een goed leven? In zijn zesde avondvullende cabaretprogramma gaat Timzingt op zoek naar het antwoord op deze vragen. Een brute vraag van zijn buurman is de aanleiding om hier eens stevig over na te denken.

In scherp doch zinnig cabaret en met behulp van tedere liedjes fileert Timzingt de tijdgeest van succesvol zijn, geluk uitstralen en obsessief fit blijven. Hoe goed is het leven achter voordeuren met NEE/NEE stickers en camera's bij de bel? En wat heeft Tim's christelijke opvoeding voor antwoorden op zijn vragen? Een programma over broos succes, de moeite om betekenis te geven en het zoeken naar grote verhalen die het leven echt goed maken… Want een leven dat niet de moeite waard is, is toch wel het laatste wat je wilt.

Deze theatertour wordt gewaardeerd met het cijfer 9,6.

Enkele reacties van bezoekers:

“Geweldig! Zo vreselijk gelachen om de spiegel die ons eigenlijk wordt voorgehouden. Met doordenkertjes naar huis. Zeker een aanrader!”

“Een fantastische voorstelling. Tim zet je aan het denken en rammelt lekker aan bepaalde denkbeelden. Er zitten goede grappen in, maar de ondertoon maakt het verhaal sterk. Meerdere voorstellingen van hem gezien en hij groeit er steeds meer in.”

“Heerlijk gelachen, soms schuurt het en dat is prima, wat een talent en woordkunstenaar ♥️ Een hele mooie onderliggende boodschap. Genoten!”