Mozaiek Worship Concert

Vlaardingen, Kerk van de Nazarener, zaterdag 30 september 2023, 20:00 - 22:00 uur

Dit event is voorbij. Kijk in de agenda van Mozaiek Worship voor nieuwe data.

Info

Mozaiek Worship, met o.a. Kees Kraayenoord, geeft op zaterdag 30 september een spetterend worship concert in de Kerk van de Nazarener in Vlaardingen. Zij verzorgen een avondvullend programma, vol met de bekende aanbiddingnummers van eigen bodem.

Mozaiek Worship

Mozaiek Worship is een groep van enthousiaste zangers en muzikanten vanuit de Mozaiek gemeenschappen, een kerkelijke beweging in Nederland. Ze geloven dat de lokale kerk de hoop van de wereld is. Hun passie is Zijn kerk te dienen met aanbidding, zang en muziek, maar ook met het schrijven van nieuwe liederen. Mozaiek Worship geniet grote bekendheid onder liefhebbers van geestelijke muziek. Na het oprichten van hun eerste gemeente Mozaiek0318, waar o.a. Kees Kraayenoord als voorganger voor gaat in Veenendaal, zijn er nu al meerdere Mozaiek gemeenten in het land.

Vanuit deze gemeente zijn er verschillende nieuwe nummers en albums ontstaan zoals het bekende nummer Jezus Overwinnaar, Feest van Genade en Houd vol. Van het laatste album ‘Nieuw Leven’ zullen deze avond ook verschillende nummers zijn te horen.

Mozaiek Worship verlangt er verder als kerk naar aanbiddingsleiders, -zangers en –muzikanten te dienen en toe te rusten door middel van onderwijs en persoonlijke aandacht zodat ze de kerk zien groeien in aanbidding.

Het belooft een inspirerende avond te worden waarbij er heerlijk meegezongen kan worden. Wees er snel bij en reserveer je kaarten voor deze unieke concertavond.