Timzingt - Laatste Wil

Apeldoorn, Orpheus, zaterdag 23 maart 2024, 20:00 - 22:00 uur

Dit event is voorbij. Kijk in de agenda van Timzingt voor nieuwe data.

Reacties van bezoekers

Anne
Ontzettend gelachen! Heerlijke humor met ook een mooie, serieuze ondertoon. We hebben genoten!!
Henny
Mooie voorstelling, luchtig, maar met een goede boodschap! Waar je nog wel eens over nadenkt. Vanmorgen nog bij de kerkdienst, zie de zon, zie de maan, zie de sterren ????
Rosalie
Erg genoten van 'Laatste Wil'! Gelachen, geraakt, herkenning en veel om verder over na te denken! Bedankt Tim!
Jan Christiaan
Wederom een top avond gehad. Dit was onze 2e show in deze reeks voorstellingen. Na de 1e show in Ede, hadden we zoiets: dit was zo'n leuke avond. Dat doen we gewoon nog een keer.
Lisa
Top show! Gelachen maar met een geweldige boodschap. Een aanrader!
Bea
Een geweldige avond. Zat goed in elkaar. Veel gelachen. Echt knap hoe Tim humor en een serieuze boodschap in elkaar weet te verweven. We hebben genoten!
Alice
Heerlijke avond gehad. Veel gelachen met een waardevolle onderliggende boodschap. Ook veel herkenning!
Andre
Prachtig programma. De show begon met een heftig nummer over euthanasie, maar heel goed gedaan. We hebben genoten. Na afloop nog een leuk gesprek gehad met Timzingt zelf, erg leuk!
Pia
Geweldige avond gehad! Zo knap dat hij, met zoveel humor, je mee kan nemen in een verhaal dat heel serieus is! Bedankt Tim????

Info

Wat maakt het leven de moeite waard? En wat is eigenlijk een goed leven? In zijn zesde avondvullende cabaretprogramma gaat Timzingt op zoek naar het antwoord op deze vragen. Een brute vraag van zijn buurman is de aanleiding om hier eens stevig over na te denken.

In scherp doch zinnig cabaret en met behulp van tedere liedjes fileert Timzingt de tijdgeest van succesvol zijn, geluk uitstralen en obsessief fit blijven. Hoe goed is het leven achter voordeuren met NEE/NEE stickers en camera's bij de bel? En wat heeft Tim's christelijke opvoeding voor antwoorden op zijn vragen? Een programma over broos succes, de moeite om betekenis te geven en het zoeken naar grote verhalen die het leven echt goed maken… Want een leven dat niet de moeite waard is, is toch wel het laatste wat je wilt.

Deze theatertour wordt gewaardeerd met het cijfer 9,6.

Enkele reacties van bezoekers:

“Geweldig! Zo vreselijk gelachen om de spiegel die ons eigenlijk wordt voorgehouden. Met doordenkertjes naar huis. Zeker een aanrader!”

“Een fantastische voorstelling. Tim zet je aan het denken en rammelt lekker aan bepaalde denkbeelden. Er zitten goede grappen in, maar de ondertoon maakt het verhaal sterk. Meerdere voorstellingen van hem gezien en hij groeit er steeds meer in.”

“Heerlijk gelachen, soms schuurt het en dat is prima, wat een talent en woordkunstenaar ♥️ Een hele mooie onderliggende boodschap. Genoten!”

Video playlist


Data en locaties

Timzingt

‘Laatste wil’ is de zesde cabaretvoorstelling van Timzingt. Een avond met scherpe verhalen, leuke liedjes en (meerdere) gedachten om mee naar huis te nemen.