Kerst met LEV; Hier voor iedereen!

Surhuisterveen, De Flambou, zaterdag 9 december 2023, 20:00 - 22:30 uur

Dit event is voorbij. Kijk in de agenda van LEV voor nieuwe data.

Reacties van bezoekers

Willie
Prachtig! Fantastisch! Geweldig! Genoten! Een heerlijke avond!
Ronald
Wat een feest was het! Het licht van kerst werd gevierd met liederen in karakteristieke LEV-stijl met daarnaast 'klassiekers' die iedereen mee kon zingen. De ene keer intiem, de andere keer groots muzikaal uitgepakt. Was een heerlijke avond!
Henry
Een geweldige avond was het tot eer en glorie van Zijn rijke naam!
Lex
Was een fantastische concert Mooie lokatie
Oma Fien, Janny&Eduard Zijlstra
Wat een mooie avond ter ere van onze God. Mooi programma met luisterliedjes en meezingers die het hart raken. LEV bedankt ????
Jérôme Kikkert
Het was echt een fantastische avond, in Surhuisterveen! Wát een heerlijke band, wát een mooie muziek, TOP!
Hennie
Prachtige avond met mooie liederen om te luisteren en samen te zingen ter ere van het kerstfeest.
Wilma
Een geweldige avond gehad
JITSKE
Het was mijn eerste keer, met gewonnen tickets van Groot Nieuws . Ik heb genoten van hun zang,de samenzang en ook van de prachtige belichting. Het was een hele fijne avond.

Info

In december 2023 trekt LEV het land door voor 6 sfeervolle kerstconcerten, waar je kerst samen met familie en vrienden kunt beleven. Met zoals altijd een compleet repertoire: de feestelijke en intieme kerstliederen van LEV, geliefde kerstklassiekers en ook een paar nieuwe kerstliedjes; ze komen allemaal voorbij.

Met hun kenmerkende muziek en diepgaande teksten brengt LEV de kerstboodschap tot leven op een manier die je hart zal raken. Samen staan we stil bij het wonder van Zijn geboorte ruim 2000 jaar geleden, én de hoop die we daar vandaag de dag nog uit mogen putten. Of je nu een fan bent van LEV of gewoon een liefhebber van kerstmuziek, dit concert wil je niet missen.

De 6 concertlocaties zijn verspreid door heel het land. Dus verzamel je vrienden, familie en geliefden en maak je klaar om kerst te vieren met LEV. Zing mee, geniet en laat je bemoedigen en inspireren met het hoopvolle verhaal van kerst.

Bestel nu je tickets.

Kom bewonder Hem met ons

Iedereen is uitgenodigd

Laat ons samen gaan

Op bezoek bij de Verlosser