Kerst met LEV; Hier voor iedereen!

Zaterdag 16 december 2023, 20:00 - 22:30 uur

Haarlem, Shelter

Kerst met LEV; Hier voor iedereen!

Haarlem, Shelter, zaterdag 16 december 2023, 20:00 - 22:30 uur

Reacties van bezoekers

Johan
Prachtige avond heerlijk meegezongen. Helemaal un kerststemming
Thea
Heerlijk om samen met band LEV prachtige oude, nieuwe en onbekende liederen te zingen en luisteren. Wij komen graag terug bij volgende concerten. Jullie zijn Toppers.
Karin Van Der Woerd-Voogt
Het was weer een heerlijke avond!
PETER
Heerlijk om kerst te vieren met je Hart!(LEV) Zo gewoon en toch buitengewone mooi, met oude en nieuwe nummers rake teksten en geen poespas en poeha, authentieke musicanten met mooie muziek
Hanna
Prachtige avond! Heerlijke muziek, ook gouwe-ouwe-meezingers. Een heel fijne, lichte sfeer ervaren! Op naar meer LEV! En, heel fijn om in onze eigen regio naar een concert te kunnen. Dat is op zichzelf al prachtig.
Alexander
Prachtig ???? we hebben genoten. Intiem en mooie liederen.

Info

In december 2023 trekt LEV het land door voor 6 sfeervolle kerstconcerten, waar je kerst samen met familie en vrienden kunt beleven. Met zoals altijd een compleet repertoire: de feestelijke en intieme kerstliederen van LEV, geliefde kerstklassiekers en ook een paar nieuwe kerstliedjes; ze komen allemaal voorbij.

Met hun kenmerkende muziek en diepgaande teksten brengt LEV de kerstboodschap tot leven op een manier die je hart zal raken. Samen staan we stil bij het wonder van Zijn geboorte ruim 2000 jaar geleden, én de hoop die we daar vandaag de dag nog uit mogen putten. Of je nu een fan bent van LEV of gewoon een liefhebber van kerstmuziek, dit concert wil je niet missen.

De 6 concertlocaties zijn verspreid door heel het land. Dus verzamel je vrienden, familie en geliefden en maak je klaar om kerst te vieren met LEV. Zing mee, geniet en laat je bemoedigen en inspireren met het hoopvolle verhaal van kerst.

Bestel nu je tickets.

Kom bewonder Hem met ons

Iedereen is uitgenodigd

Laat ons samen gaan

Op bezoek bij de Verlosser