Kerst met LEV; Hier voor iedereen!

Zwolle, Opstandingskerk, donderdag 14 december 2023, 20:00 - 22:30 uur

Dit event is voorbij. Kijk in de agenda van LEV voor nieuwe data.

Reacties van bezoekers

Nine
Geweldig! Top band, liedjes met rake teksten. De kerstversie van God van Licht is prachtig.
Tineke
Prachtige avond ter ere van de God. Mooie mengeling van oude en nieuwe(re) liederen. Onder de indruk van jullie persoonlijke verhaal.
Nienke
Mooie liederen die elke x opnieuw weer raken. Afwisselend, luister en meezingnummers. Hoopgevend en bemoedigend in deze tijd ????
Bernard
Een prima locatie! Organisatie uitstekend. Je kunt beter eerst het scannen van de toegangskaarten laten plaatsvinden en daarna het kopen van muntjes voor de koffie/thee e.d. Er stond nu een lange rij mensen buiten om eerst de muntjes af te rekenen.
Saron
Het was een prachtige avond.Alleen wij zaten boven op he balkon vooraan en dan keek je tegen een stand aan.Dat was wel jammer.
Harriet
Prachtig Kerst programma, heerlijk mee kunnen zingen en mogen luisteren naar mooie nummers ter ere van God.
Jeanette
Wat een geweldige avond! Teksten die je hart diep raken. Grandioze muziek, enthousiasme spat ervan af! Heerlijk om de Heer zo groot te mogen maken.
Jan
Heel erg mooi, we hebben genoten, een heel mooi repertoire. Oog voor blijdschap en verdriet. Integer gedaan. Aan Hem de lof en eer!

Info

In december 2023 trekt LEV het land door voor 6 sfeervolle kerstconcerten, waar je kerst samen met familie en vrienden kunt beleven. Met zoals altijd een compleet repertoire: de feestelijke en intieme kerstliederen van LEV, geliefde kerstklassiekers en ook een paar nieuwe kerstliedjes; ze komen allemaal voorbij.

Met hun kenmerkende muziek en diepgaande teksten brengt LEV de kerstboodschap tot leven op een manier die je hart zal raken. Samen staan we stil bij het wonder van Zijn geboorte ruim 2000 jaar geleden, én de hoop die we daar vandaag de dag nog uit mogen putten. Of je nu een fan bent van LEV of gewoon een liefhebber van kerstmuziek, dit concert wil je niet missen.

De 6 concertlocaties zijn verspreid door heel het land. Dus verzamel je vrienden, familie en geliefden en maak je klaar om kerst te vieren met LEV. Zing mee, geniet en laat je bemoedigen en inspireren met het hoopvolle verhaal van kerst.

Bestel nu je tickets.

Kom bewonder Hem met ons

Iedereen is uitgenodigd

Laat ons samen gaan

Op bezoek bij de Verlosser