Kerst met LEV; Hier voor iedereen!

Zaterdag 23 december 2023, 20:00 - 22:30 uur

Ede, De Schuilplaats

Kerst met LEV; Hier voor iedereen!

Ede, De Schuilplaats, zaterdag 23 december 2023, 20:00 - 22:30 uur

Reacties van bezoekers

Linda
Echt ontzettend genoten, wat bemoedigend en hoopvol!
Johan
De setlist was een echte kerstviering met de muzikale stijl van LEV, dus genieten. Er was een concert aangekondigd, dus verwachten we een concert. Bleek veel samenzang te zijn. Dat was een teleurstelling. Voor samenzang zijn de kaartjes wel duur (en thee moest extra worden afgerekend).
Dirk-Jan
Het was een heel gaaf concert
Janneke
Wat hebben we een prachtige avond gehad! De geboorte van onze Redder gevierd. Maar ook stil gestaan bij de onrust die er is in de wereld.. het gebed 'ontferm U' is zo nodig. Heer geef vrede, Uw vrede! Gevolgd door het heerlijk prijzen van Jezus is Heer!! Hartelijk dank LEV voor jullie enthousiasme en grote liefde voor Jezus. Ik ben blij voor jullie dat de concerten er even op zitten. Even een periode van rust.. Geniet er van!
Jaap
Het was echt mooi een goed gevulde zaal
Kim
Het was weer echt feest echt zoo bijzonder mooi
Anja
Het was een hele fijne avond. Genoten van alle nieuwe en oude nummers.
Hannie
Een hele mooie avond gehad .Mooie liedjes . Ik werd er blij van .
Ina
Geweldig concert, een hele fijne sfeer, we hebben genoten! Voor een volgende keer zou ik omdat er maar twee regels tegelijk van de liederen geprojecteerd worden in het midden ook een projectiescherm plaatsen want omdat wij vrij vooraan zaten was het of naar het scherm of naar het podium kijken. En er mag best van te voren aangeven worden dat mensen hun mobiel op stil zetten. Goed geregeld met voor mensen met een beperking zo een plaats te geven dat ze het kunnen volgen. En misschien er waren best veel kinderen kussens voorin en aangeven dat kinderen daar mogen zitten en niet tegen grote mensen aankijken. Gods Zegen voor jullie
Dineke
Wat een mooie avond met prachtige nummers. Een goede voorbereiding op het kerstfeest om zo te zingen en luisteren met elkaar.
Pia
Wij vonden het een geweldige avond!! Met volle teugen genoten van de zang, muziek en het was een mooie locatie.
Cisk Veldhuizen
Heel mooi concert. Fijn dat we het meeste mee konden zingen en dat er mooie nieuwe nummers ten gehore werd gebracht. Een tip voor als er iets wordt georganiseerd in de schuilplaats om de toegangsprijs evt iets te verhogen zodat de koffie en thee niet apart afgerekend hoeft te worden. Dat scheelt wachttijd.
Annette
Een prachtige avond! Mooi hoe jullie oude woorden weten 'om te zetten' naar het hedendaagse. De boodschap kwam daardoor binnen. Dankjulliewel!
Jolanda
Mooie balans in de liedjes: rustig/ernstig en feestje bouwen. Goed dat er ook aandacht was voor verdriet en gemis rondom kerst en voor het leed in de wereld.
Jan Christiaan
Super mooie, bemoedigende avond beleeft. Een avond bovendien met een goed verhaal en een avond van hoop. Die verwachtingsvol uitkijkt naar de toekomst.
Henk
Hele mooie avond gehad, genoten van de mooie liederen
Fred
Prachtige avond met kerst-meezingers, kleine persoonlijke verhalen en liedjes met sterke teksten. Kerstwaardig!

Info

In december 2023 trekt LEV het land door voor 6 sfeervolle kerstconcerten, waar je kerst samen met familie en vrienden kunt beleven. Met zoals altijd een compleet repertoire: de feestelijke en intieme kerstliederen van LEV, geliefde kerstklassiekers en ook een paar nieuwe kerstliedjes; ze komen allemaal voorbij.

Met hun kenmerkende muziek en diepgaande teksten brengt LEV de kerstboodschap tot leven op een manier die je hart zal raken. Samen staan we stil bij het wonder van Zijn geboorte ruim 2000 jaar geleden, én de hoop die we daar vandaag de dag nog uit mogen putten. Of je nu een fan bent van LEV of gewoon een liefhebber van kerstmuziek, dit concert wil je niet missen.

De 6 concertlocaties zijn verspreid door heel het land. Dus verzamel je vrienden, familie en geliefden en maak je klaar om kerst te vieren met LEV. Zing mee, geniet en laat je bemoedigen en inspireren met het hoopvolle verhaal van kerst.

Bestel nu je tickets.

Kom bewonder Hem met ons

Iedereen is uitgenodigd

Laat ons samen gaan

Op bezoek bij de Verlosser