Release Party • Songs of Deliverance • Jonny & the Jazzuits + guests

Hoofddorp, C., vrijdag 27 oktober 2023, 20:00 - 22:00 uur

Dit event is voorbij. Kijk in de agenda van Jonny & the Jazzuits voor nieuwe data.

Info

Het vierde album van Jonny & the Jazzuits, ‘Songs of Deliverance’, verschijnt op 27 oktober dit jaar met een release party in Hoofddorp.

Zoals gebruikelijk voor Jonny & the Jazzuits bouwen ze bruggen met de muziek. ‘Songs of Deliverance’ laat dat ook horen dankzij samenwerking met artiesten als Elisa Krijgsman, de Griekse Maria Markesini en Amy Perry van de Amerikaanse groep Selah. Elisa en Maria zullen meespelen tijdens de release party op 27 oktober.

Als je een hele korte beschrijving moet geven van Jonny & the Jazzuits, dan is het ‘een hemels jazz en gospel feest’. Wil je iets toevoegen, dan noem je ervaren muzikanten die aanstekelijke muziek brengen vol vreugde, hoop en bemoediging. Jonny & the Jazzuits doen dat niet alleen met hun mix van genres en stijlen. Ze brengen de muziek waar die ook maar gehoord kan worden: op jazzfestivals, in bars en kerken en op huwelijksrecepties. Kortom: overal waar het een verademing en bemoediging mag zijn voor iedereen die zoekt naar een weg door deze gekke tijden heen. De groep is opgericht in 2011 en heeft veel opgetreden in België, Duitsland en Zwitserland. Hun debuutalbum “Psalms, Hymns & Spiritual Songs” (2015) werd genomineerd voor een Zilveren Duif Award. Opvolgers “Temporary Accommodation” (2017) en de “Good Medicine EP” (2021) kregen ook landelijke aandacht en airplay. Het nieuwe album ‘Songs of Deliverance’ is gebaseerd op een eeuwenoude belofte dat ‘God iedereen die Hem vertrouwt, zal omringen met liederen van bevrijding.’ Laat je meevoeren door de meeslepende mix van jazz en gospel en vier het feest mee!