Delise: Verborgen verhalen

Zaterdag 28 oktober 2023, 19:30 - 21:30 uur

Rotterdam, BLEND Bloemhof

Delise: Verborgen verhalen

Rotterdam, BLEND Bloemhof, zaterdag 28 oktober 2023, 19:30 - 21:30 uur

Info

Ontdek als allereerste de nieuwe liedjes van singer-songwriter Delise: ‘Verborgen verhalen’! Dit najaar geeft Delise een sneakpreview van haar allernieuwste muziek die pas ná 2023 zal uitkomen. Geniet in ‘huiskamerstijl’ op unieke locaties van een avondvullend solo programma, waarbij Delise zichzelf zal begeleiden op gitaar en piano.

Verborgen verhalen


De nieuwe liedjes klinken net iets anders dan Delise’s eerdere muziek: ze gaan terug naar de singer-songwriter achtergrond van Delise. In ‘Verborgen verhalen’ staan liedjes centraal die gaan over zaken die niet zo ‘out in the open’ liggen, maar die je over het algemeen nog (even) verstopt houdt. Een kwetsbaar inkijkje in verhalen die soms verborgen blijven. Hoe belangrijk is het om juist ook over deze onderwerpen te praten. Delise gaat met een knipoog de uitdaging aan tijdens deze ‘huiskamerconcert XL’ avonden.

Huiskamerconcert XL


Delise zal je als allereerste laten kennismaken met haar nieuwste muziek. Toch zal de avond ook een feest van herkenning zijn, want Delise speelt ook enkele van haar eerder uitgekomen liedjes. Denk hierbij aan Kleine dingen, Storm op het meer (Rembrandt) en Schuil bij mij. Ook de verhalen achter de liedjes ontbreken uiteraard niet. Laat je meenemen met haar prachtige stemgeluid en mooie, ontroerende en vrolijke liedjes! Benieuwd naar de nieuwste muziek van Delise? Geniet dan mee van een avond vol muzikale verrassingen!

Zangeres Delise


Delise maakt eigenwijze, Nederlandstalige, catchy popliedjes met een vleugje singer-songwriter en folk. Na zich te hebben gericht op haar juridische carrière, keerde Delise enkele jaren geleden terug naar de muziek. Mede door een burn-out werd het duidelijk: muziek maken is haar passie. En die muziek wil ze graag delen!

In haar muziek staat steeds haar christelijk geloof centraal. Liedjes schrijven is voor Delise een manier van verhalen vertellen. Na haar debuutalbum ‘Bladzijde 1’, ep ‘Kleine dingen’ en dubbel-album ‘Ik ken je’, volgt er een reeks met nieuwe muziek: ‘Verborgen verhalen’, die Delise graag met jou wil delen tijdens deze huiskamerconcerten.