Trinity Kerststallen Tour 2023

Vrijdag 8 december 2023, 20:00 - 22:30 uur

Hardenberg, De Gulden Spoor

Trinity Kerststallen Tour 2023

Hardenberg, De Gulden Spoor, vrijdag 8 december 2023, 20:00 - 22:30 uur

Reacties van bezoekers

Willianne
Heerlijke avond, wat een energie! Daar kan je niet anders dan blij van worden:)
Inez
Het was SUPER!! Ontzettend goede muziek, mooie en bekende liedjes, blijheid en gezelligheid op het podium. Dat was terug te zien in de zaal. Heerlijk gedanst, gezongen, wat een gezelligheid! Een heerlijke manier om ook kerst in te luiden, God is liefde.. Goed voor elkaar ook, bedankt. Dat doen we nog eens!
Ine
Wat een fantastische avond! Zo intens genoten. Zoveel verschillende instrumenten die bespeelt werden, 2 podia, licht effecten zo mooi, het leek op een gegeven moment of het sneeuwde wauw wat mooi. En het enthousiasme spatte eraf, daar werd ik zo blij van! en al die verschillende zangers en liederen. Jullie hebben mij heel gelukkig gemaakt! Wat een mooie avond. Dank jullie wel.
Marijke
Het was weer een mooi hemels feestje. Ik wordt er blij van en neem steeds weer mensen mee. Meer kerst heb ik niet nodig. De covers van commerciële liedjes (all I want for Christmas) hoeven van mij niet zo. Ik vond de line up van 2022 wel iets leuker (de zangeressen) en de opening van 2022 was ongeëvenaard. Dus wees niet bang om in herhaling te vallen. Ik stond eerst vooraan en de lage tonen kwamen heel vervormd over...
Mette
Ik miste de diepgang, vond het wat commercieel tintje hebben. Dat vond ik jammer.
Erik
Muziek goed, gezellig maar eerlijk gezegd leek het wat op Sky Radio in december.
Mirjam
Super gaaf. We kijken nu al uit naar volgend jaar !
Petra
Geweldig! Wat een feest!
Fam. Tangenberg
We hebben genoten van een top avond. Met een geweldige boodschap.

Info

Kom samen met je familie of vrienden ook dit jaar weer naar de Trinity Kerststallen Tour: dé plek om samen op te laden voor kerst!

Zing mee uit volle borst, swing erop los en geniet van hapjes en drankjes terwijl je op de toonhoogte komt voor Kerst.

De Kerststallentour van Trinity is uitgegroeid tot een ongekend feest dat je niet wilt missen!

“Voor ons is het zo bijzonder het goede nieuws van Kerst met zoveel mensen te mogen vieren. Met onze nieuwe single 'Together We Believe' staan we stil bij het sámen van geloven. Bij de God die ons in relatie tot hem en tot elkaar heeft geschapen. Tijdens de concerten vieren we dan ook samen het wereld veranderde wonder van Jezus in de kribbe! En dit jaar gaan we alles geven omdat we volgend jaar een jaartje overslaan. We pakken extra uit met onder andere een black gospel koor en te gekke medleys.” aldus leadzanger Elbert Smelt

Kom volop Kerst vieren met Trinity tijdens 12 shows in 7 tot kerststal omgebouwde maneges door heel het land! Met energieke medleys en betoverende verstilde momenten.

Er is allerlei lekkers zoals speciaal bier en chocolademelk. En wat dacht je van wafels of frieten terwijl je luistert naar mooie kerstliedjes? En als het feest losbarst kun je je warm dansen en zingen met Trinity songs en met kerstliedjes uit heel de wereld.

Trinity speelt op twee boerenkarren en de concerten gaan door, wat de temperatuur ook doet. Dus dikke jassen aan en knallen!

⚠️ LET OP: volgend jaar doet Trinity het anders dan anders! Omdat de band 20 jaar bestaat, willen ze dat samen met jou vieren tijdens de Jubileum Tour. Er zal dan geen kerststallentour zijn. Dus wees erbij en boek nú!

✅ KORTING: als je vóór 21 september je kaarten reserveert, ontvang je ook nog eens een leuke Early Bird korting van ons. Laat 'm niet lopen!