Timzingt - Laatste Wil

Donderdag 21 maart 2024, 20:00 - 22:00 uur

Barneveld, Schaffelaartheater

Timzingt - Laatste Wil

Barneveld, Schaffelaartheater, donderdag 21 maart 2024, 20:00 - 22:00 uur

Reacties van bezoekers

Leen
Wat een fantastische show; ik kende Tim helemaal niet. Heerlijke avond gehad met humor, doordenkers en mooie liedjes, het kan dus wel; keigoede cabaret zonder in elke zin GVD en k*t te roepen.. een verademing!
Leon
Veel humor. Een prachtige avond gehad
AMHK
Geweldig leuke avond gehad! Veel gelachen, veel humor, leuke woordgrapjes. Echt een aanrader!
Paul
Mooie combi van humor, muziek, gedichten en leuke Verrassende woordspelingen. Boeiende avond hoor!
Mamadien
Geweldige avond gehad. Top. Met enen lach en een traan. Ga zo door, Tim
Regina
Hele leuke avond!
Dick
Feitelijk een bloedserieuze avond, maar met zoveel humor gebracht, waardoor je al lachend en genietend uitgenodigd wordt om na te denken over je eigen leven en de plaats die je inneemt. Echt heel erg goed hoe het gebracht wordt met poëtische teksten, gevoelige liedjes en veel taalvirtuositeit! Super!
Bert
Een prachtige voorstelling, waarin Tim ons de spiegel voorhoudt en oproep doet om met elkaar het 'goede leven' weer op te bouwen. Te stoppen met de hebzucht en individualiteit. Een prachtige rode draad vol van humor, woorden-spel, doordenkers en soms een een vleugje cynisme.
Jerre
Verrassend leuk, scherp, professioneel. Het optreden zat goed in elkaar en stemt tot reflectie zonder opgeheven vingertje. Nooit eerder geweest maar ga zeker nog eens.

Info

Wat maakt het leven de moeite waard? En wat is eigenlijk een goed leven? In zijn zesde avondvullende cabaretprogramma gaat Timzingt op zoek naar het antwoord op deze vragen. Een brute vraag van zijn buurman is de aanleiding om hier eens stevig over na te denken.

In scherp doch zinnig cabaret en met behulp van tedere liedjes fileert Timzingt de tijdgeest van succesvol zijn, geluk uitstralen en obsessief fit blijven. Hoe goed is het leven achter voordeuren met NEE/NEE stickers en camera's bij de bel? En wat heeft Tim's christelijke opvoeding voor antwoorden op zijn vragen? Een programma over broos succes, de moeite om betekenis te geven en het zoeken naar grote verhalen die het leven echt goed maken… Want een leven dat niet de moeite waard is, is toch wel het laatste wat je wilt.

Deze theatertour wordt gewaardeerd met het cijfer 9,6.

Enkele reacties van bezoekers:

“Geweldig! Zo vreselijk gelachen om de spiegel die ons eigenlijk wordt voorgehouden. Met doordenkertjes naar huis. Zeker een aanrader!”

“Een fantastische voorstelling. Tim zet je aan het denken en rammelt lekker aan bepaalde denkbeelden. Er zitten goede grappen in, maar de ondertoon maakt het verhaal sterk. Meerdere voorstellingen van hem gezien en hij groeit er steeds meer in.”

“Heerlijk gelachen, soms schuurt het en dat is prima, wat een talent en woordkunstenaar ♥️ Een hele mooie onderliggende boodschap. Genoten!”